Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(430)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(430)
    • 5 Star(382)
    • 4 Star(42)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 13/09/2020

    To super fajny dżip Willy'ego MB, a czas jazdy wynosi - 30min, co szkoda, że nie jest to 1/10 SCALE, ale jest w skali 1/16, ale poza tym wygląda bardzo skali i to świetnie. Zrobię kilka poprawek, mamo. Super, że idzie w górę ze swoimi 4x4, ale przez resztę byłem bardzo zaskoczony, co potrafi

    Komentarze (5)
  • 09/07/2020

    Ta ikona RC ciężarówki WW2 ma fantastyczne szczegóły i jest bardzo cenny dla pieniędzy. Przybył szybko i nieuszkodzony. Jest to zabawne prowadzić (ale jest trochę mało mocy) i wygląda świetnie podczas zwietrzania. Miałem pecha, ponieważ silnik spakował się po dwóch miesiącach jazdy po domu, ale Banggood był niesamowity i przyjazny, i od razu go zastąpił. Myślę, że to fantastyczny model RC i ma nieskazitelną obsługę klienta.

    Komentarze
  • 10/05/2021

    Буквально пара косяков. 1. велкро на одной ленте тента отсутствует 2. надписи "поплывшие" ИМХО идеальный набор для досуга с детьми. есть вариант для покатать из коробки, есть вариант порукожопить. ВНИМАНИЕ ЭТО НЕ ВАРИАНТ ДЛЯ ДЕТЕЙ ДО 3-Х ЛЕТ. КУЧА МЕЛКИХ ОТДЕЛЯЕМЫХ ДЕТАЛЕЙ!

    Komentarze
  • 16/09/2020

    Niesamowity pakiet za pieniądze, bardzo dokładny szczegół. Mniejszy od Tamiya CC01, brak 12 mm, więc nie ma łatwych podmiany kół. Układ zasilania jest bardzo zabawkowy, ale proporcjonalne sterowanie to ogromny krok naprzód. Dobrze steruje, aż silnik będzie pod obciążeniem, to tak, jakby serwo obezwładniło silnik napędowy. Rozbicie wszystkiego przy pełnym gazie wydaje się być odpowiednią metodą jazdy, to nie jest pełzacz. Wszystko co powiedziałem, wygląda świetnie i jestem pod wrażeniem wartości.

    Komentarze
  • 09/01/2021

    Koła są wykonane z gumy. W fabryce lampa cofania jest w pełni oświetlona, z małą konwersją (transzystor, rezystor) świeci tylko na wstecznym.

    Komentarze
  • 14/12/2020

    Bardzo ładna, działa bardzo dobrze. Ale bateria jest trochę słaba, więc silnik jest trochę słaby. Z małym Lipo 2S 400 mah może się lepiej zmienić. Inaczej, w porządku.

    Komentarze
  • 19/10/2020

    JJRC Q65 okazał się popularnym małym sprzętem wśród społeczności małych skalpów. Nic dziwnego, pięknie oddaje istotę Jeepa Willy'ego. Niesamowity szczegół, twardy korpus, w pełni proporcjonalna kierownica i przepustnica z napędem 4x4. Cechy 👇 Twarde ciało 130 silnik Przekładnia napędzana wałem napędowym Proporcjonalne sterowanie Proporcjonalna przepustnica Światła przednie i tylne Bateria 4,8v 500mah Minusy 👇 130 silników w połączeniu z baterią 4,8v nie daje tej ciężarówki mocy. Niedawno go ulepszyłem za pomocą proporcjonalnej elektroniki WPL!

    Komentarze
  • 20/06/2020

    _English below _ τα παραγγειλαμε από Ελλάδα και ήρθαν περίπου σε έναν μήνα, για τα χρήματα τους είναι μια χαρά, έχουν φωτάκια μπροστά και πίσω,ηρθαν με τις τεντες (που δεν τις εχουμε βαλει ακομα ),τα ανθρωπακια τα πηραμε ξεχωριστά. Φορτίζεται εύκολα στο λάπτοπ 3 ώρες περίπου. Δεν έχουν πολύ δύναμη στο ξεκίνημα, ιδανικό για παιδιά, είναι όμορφα! the price is good for this quality, they have fun small lights front and back, they came with the tents (not showing in our photos), we bought the people figures separately. easy laptop charging about 3 hours. they don't have much power when they're about to start, perfect for kids, they are nice!

    Komentarze
  • 28/10/2020

    Zamówienie otrzymane szybko bez problemów, musi być depozyt w Europie. Produkt jest zgodny ze specyfikacją.

    Komentarze
  • 26/05/2021

    Great value fully proportional little Jeep from JJRC. Very realistic looking and reasonable performance to boot. Check out my full YouTube review for more info below: https://youtu.be/BWeTs4Gwews

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12,059
    • Ft10,588
    • Ft95,904
    • Ft19,120
    • Ft21,179
    • Ft10,882
    • Ft15,884
    • Ft15,001
    • Ft15,001
    • Ft13,236
    • Ft25,003
    • Ft44,420
    • Ft29,711
    • Ft7,058
    • Ft30,005
    • Ft2,430
    • Ft4,116
    • Ft3,233