Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/10/2020

    Pasuje wystarczająco dobrze, działa świetnie 👍.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Kupiłem odbiornik i nadajnik, ponieważ bałem się, że mój stary nadajnik nie będzie się komponował z nowym odbiornikiem - ale okazało się, że jest w parze :) musiałem również wymienić włącznik/wyłącz - więc wybrałem cały zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Dobra aktualizacja dla proporcjonalnej transformacji samochodu z nadajnikiem, odbiornikiem i kablami. Musisz też kupić proporcjonalną serwotkę.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Wszystko w porządku tylko opakowanie było znowu katastrofalne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Jeśli zamówię trzy razy, wyślesz mi zdjęcie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Otrzymałem zamówienie w idealnym stanie, było bardzo dobrze zapakowane, martwiłam się o bezpieczeństwo, biorąc pod uwagę, jakie jest delikatne, ale nie było powodu do obaw, jak widać na zdjęciach jest całkiem bezpieczne.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Pudło było bardzo uszkodzone. Szkoda, że to nie zajęło 3-4 tygodni na wysyłkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Czekał ponad 2 miesiące. Jakość 5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Pierwszy okazał się zepsuty, ale po małym biletu wysłali inną tablicę, testowałem ją, ale nie zainstalowany jeszcze, jak czekam na wierzchołek zarówno dla deski, jak i serwo. Jego perpostional, jak mówi nowsza tablica, którą wysyłają (nie obrazuje) ma angielskie litery dla wtyczek i solidne połączenie dla serwera. Silny zapach palący pochodzi z deski na pewno z umocnienia, ale nie ma to wpływu na jego funkcję, ale nie jestem pewien, jak to wpłynie na żywotność produktu, ale dla ceny nie ma to zbyt dużego znaczenia. Dałem temu solidny 4 zaczyna jak zapach umocnienia i fakt, że jest w małej torbie nie jest dobrą rzeczą ale łatwo poprawić produkt jego samo działa. Również mała uwaga możesz użyć jednego pilota na więcej niż jedną płytę, więc jeśli masz samochód wpl lub ciężarówkę nie potrzebujesz dużo pilotów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Doskonały w cenie, kontroler prędkości RSG/prędkości działa w porządku. Dość trudne do pracy umieścić gdzie podłączyć rzeczy ale szybkie Google numeru modelu i znalazłem to, co chciałem wiedzieć. Światła migają tak, jak zwykła tablica Wpl, aż nadajnik się z nią połączy. Potem włączają się, gdy aktywujesz przepustnicę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 460
    • Ft10 172
    • Ft2 587
    • Ft7 832
    • Ft3 558
    • Ft22 042
    • Ft10 499
    • Ft4 983
    • Ft12 904
    • Ft3 913
    • Ft4 625
    • Ft57 950
    • Ft4 591
    • Ft2 464
    • Ft4 625
    • Ft10 788
    • Ft4 625
    • Ft12 654