Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(194)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(194)
    • 5 Star(176)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/08/2020

    Oba serwery uwalniają się w kadłubie, Przyklejenie się poluzowało. 5 śrub nieskręcanych w kadłubie Wszystkie kapelusze matki ze śmigła rozwiązać Zadrapania na nadajniku. Samolot ponownie sprawdzony, zanim poleciałem za pierwszym razem Spodziewałem się nieco więcej jakości Flyer lata dobrze i jest naprawdę zabawny

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Przybył w doskonałym stanie. Samolot leci dobrze i stabilnie. To jedyna rzecz, którą pilot jest w zasięgu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Pedodus przyjechał dzisiaj. Lewa obsługa silnika samolotu i serwo się zepsuła. Nieco uszkodzone opakowanie poliuretanowe. Już położyłam odpowiednie roszczenie, żeby zobaczyć jak możemy rozwiązać ten problem..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Doskonały samolot, lecący dobrze łatwy w użyciu, jedyny mankament pilota traci sygnał z bliskiej odległości...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Należy uważać przed pierwszym uruchomieniem silnika, najpierw skalibrować żyroskop samolotu, w przeciwnym razie rozbijesz się!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Bardzo szybka dostawa w ciągu tygodnia. Dziękuję i pozdrawiam, Ron Schmid-VisualsMedia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Bardzo szybka wysyłka, 2 tygodnie do Grecji, dobrze pakiet!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Tylko dobrze wygląda w pudełku! Po otwarciu i naładowaniu baterii rekwizyty samolotu nie będą się obracać, więc samolot nie będzie latał!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Wygląda super fajnie i wszystko dotarło idealnie.. Jeszcze nie latałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    To już trzeci z tych, które kupiłem i do tej pory wszystkie były idealne. Kiedy dokładnie rozpakowałem zwykłe, obszerne foliowe i taśmowe, po otwarciu wewnętrznego pudełka zauważyłem, że w samolocie brakuje korony. Szukałem wszędzie, nic więcej nie zginęło, tylko korona. Moje podejrzenia, kiedy spojrzałem, ile kosztuje ołtarz. Niedostępne, nienotowane, chociaż większość innych części była wymieniana i dostępna. Jest to więc pozycja wysokiego popytu i wierzę, że mój koronnik został usunięty, by spełnić to żądanie. Przesyłka została wysłana do mnie bez korony, nie było żadnych śladów manipulacji na paczce, otrzymałam ją nietkniętą. Pierwszy raz narzekam na Banggood, jestem bardzo zaskoczony, że tak się stało. Jestem rozczarowany, że to osłabiło mój entuzjazm dla firmy i dobrego produktu. Zdrowie Rob.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft53 509
    • Ft35 928
    • Ft8 803
    • Ft3 384
    • Ft26 226
    • Ft2 632
    • Ft20 318
    • Ft8 464
    • Ft8 618
    • Ft6 771
    • Ft21 229
    • Ft25 290
    • Ft21 602
    • Ft26 448
    • Ft47 413
    • Ft25 244
    • Ft24 628
    • Ft22 473