Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(122)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2020

    Wszystko w dobrym stanie. A teraz latanie w ten weekend. Jak na razie jestem zadowolony. Dron zabrał 3 tygodnie do Południowej Ariki, dostarczone przez kurierów z Buffaloexu pod moje drzwi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Produkt przybył z dobrze i bez żadnych szczegółów został oddany do eksploatacji, ale wkrótce został rozładowany, czas pracy baterii nie jest bardzo dobry i trwa długo do ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    This is the best low price aerial photography drone you can buy. The very fact that you can change the camera allows you to capture great photographs that would are virtually impossible to get from a fixed camera. I have just received this amazing drone from Banggood and everything works as it should straight out of the box. If you are thinking of getting into aerial photography then I would recommend this drone as the perfect starting point. Please check out some of the amazing photos i have already captured. My 6 year old Grandson has flown the JJPro X5. I will publish my full review very soon

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    This was my first drone ever and I loved it! I am writing in the past, because I dropped it into a lake and it was never seen again :( The drone is absolutely rigid. I crashed it many times (as I am beginner), but it kept flying. Well, maybe on one of the crashes something (internally) got damaged, which lead to the lake incident. As this is a WiFi drone with limited video range, I have added a FPV camera, which allowed me to fly out way further. 500 meter no problem, after that the video would break out occasionally. Now I have ordered a Fimi X8 with 4k camera and 5km range. This drone really got me into flying ***

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    BEST DRONE!!! This drone is no joke. this thing will have you seeing the world in a different perspective, literally. Unless you own a DJI product, this drone will definitely keep you entertained. Might I suggest you buy the 3 battery version. they last about 10 minutes each. Also, the picture quality is outstanding. Just check out my pics and see for yourself.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    W 25 dni dotarłem do Wołgogradu. To mój pierwszy quadcopter. Naprawdę mi się podobało, bo nie ma z czym porównywać. Latanie stale, nie do zniesienia na wiatr. Sprawdziłem go w pokoju, było trochę nie po drodze, ale możesz nim jeździć. Wysokość trzyma, współrzędne trzymają. Spokojnie wraca do punktu startu z błędem licznika. Kamera 2k, zdjęcia lepsze niż przeciętne (zdjęcie bez załączania). Podczas pierwszego lotu próbnego ładowanie baterii wystarczało na około 15 minut (nie do końca zmierzone) Jeśli jest coś jeszcze, dodam recenzję albo napiszę nową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2019

    Good morning. My order came well packaged and delivered on time to Brazil without additional fees. This is my first drone, I need to learn to fly to test it's functions. I've done a quick test and didn't detect any problems. So far, there's nothing to complain about. Thks BG!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2019

    Eccellente, arrivato prima del previsto. Prodotto come descritto. Provato e lo consiglio a chunque si voglia affacciare al mondo del volo con drone senza spendere cifre esorbitanti

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2019

    Recomendo .porem o Wi-Fi não funciona no meu Android.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    TH
    22/08/2019

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 022
    • Ft56 191
    • Ft96 762
    • Ft71 991
    • Ft20 066
    • Ft89 193
    • Ft41 094
    • Ft65 620
    • Ft73 265
    • Ft9 872
    • Ft4 775
    • Ft4 775
    • Ft5 412
    • Ft5 412
    • Ft4 138
    • Ft31 853
    • Ft8 598
    • Ft8 458