Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/09/2021

    Dobry dron, zgodnie z jego ceną jedyną złą rzeczą jest aplikacja Audio jest w języku chińskim, ale ogólnie jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Wszystko jest idealne, 💯

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Piękny dron, kolor nie jest biały, bardziej szary, nie jest stabilny, jeździ w górę i w dół i nie zostaje w jednym miejscu. Bateria twarda, co tu jest napisane. Dostawa była szybka. Kamera jest dobrze nagrana w hd, ale niezbyt wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Ten produkt bardzo doskonały, chociaż naprawdę tani. Ale jeśli w ogóle nie użyłeś drona, więc nie powinieneś kupować tego, bo ma wiele funkcji, jak również GPS...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Przeleciałem tyle razy teraz robi coś dziwnego około 50m od ciebie ziewa w pełnym okręgu bez mojego udziału. Mam nadzieję, że to nie oznacza, że jest gotowy do wymknięcia się spod kontroli.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    /Świetny zakup Dziękuję, ponieważ dotarł wcześniej niż się spodziewaliśmy i jest po prostu w świetnym stanie. To działa swietnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Muszę zwrócić ten przedmiot. Został ładnie zapakowany i dotarł w dobrym stanie. Ale to nie jest to, co zamówiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Dotarła w dobrym stanie. Najlepiej z Gps i gniazdem kart SD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Dobry dron, niestety kontrola głosowa aplikacji jest tylko w języku chińskim, mimo to dobrze wyjaśnione przez zdjęcia i filmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Super dobre, ale brak tłumaczenia niemieckiego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft47 539
    • Ft11 633
    • Ft23 269
    • Ft14 625
    • Ft69 814
    • Ft79 788
    • Ft52 194
    • Ft36 568
    • Ft115 029
    • Ft17 584
    • Ft54 188
    • Ft12 667
    • Ft16 251
    • Ft23 036
    • Ft20 942
    • Ft11 633
    • Ft166 229
    • Ft12 065