Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(605)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(605)
    • 5 Star(558)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Dobry aparat za cenę. Dobra tarcza, ale jest trochę duża i ciężka. Dość wysokiej jakości obrazu dla FPV. Pakowanie jest takie proste, a dostawa jest trochę wolna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Jeszcze nie Tesy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Jeszcze nie testowany, ale przybył starannie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Bardzo dobry aparat, za tę cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2018

    Камера качественная, корпус - металлический. Линза 2.1мм широкая. WDR неплохо работает. Отличное соотношение цена/качество. Минус - вес 17 граммов. Рекомендую! The chamber is of high quality, the body is made of metal. The lens is 2.1mm wide. WDR works well. Excellent value for money. Minus - weight 17 grams. I recommend!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Kamera działa bardzo dobrze! Nie mam OSD, ale obraz jest bardzo ostry. W pudełku znajdują się obecny kabel krzemowy, ręczny, uchwyt montażowy z śrubami i amortyzacja gumowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    Fully consistent with the description. I have not tried it. Parcel delivered within 3 weeks. One minus is not very well packaged. They squeezed the packaging, but I hope everything will work.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2019

    Cheap camera picture quality fairly good nice mount for it as well, do get some jello becouse the focus lens jumps around abit but abit of super glue fixed it just have to put it in that sweet spot first. Good for those budget builds

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 035
    • Ft10 235
    • Ft5 807
    • Ft2 582
    • Ft16 256
    • Ft8 126
    • Ft19 001
    • Ft7 035
    • Ft8 865
    • Ft5 116
    • Ft7 119
    • Ft16 256
    • Ft16 256
    • Ft11 985
    • Ft6 104
    • Ft11 822
    • Ft47 987
    • Ft7 675