Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2021

    PERFECT ELEGANT MAGNIFICENT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2019

    smooth good writer. marble makes it a bit cheap looking and leaks if not sealed underneath it. screw threads a bit rough. this pen is heavy and feels expensive. the heaviest pen i own

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    caneta muito bonita, e chegou com menos de um mês, comprada no dia 12 de outubro chegou no dia 6 de novembro.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2020

    Zajęło to kilka miesięcy... W końcu... to dobry materiał... Ulga nie jest jasna... Jego waga jest znaczna... Zobaczmy, jak długo to potrwa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2017

    I purchased the pen for the nice decorative metallic display. It did not disappoint when it arrived. It has a nice feeling and not bad when you write with it on normal paper. I also purchased the ink from Banggood which recently arrived. See below photo for the scribble I did. I recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Doskonały pióro, zarówno do wyglądu jak i pisania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Idealny długopis

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2018

    Я доволен сервисом этого интернет магазина, пришел товар в оговоренные сроки, без задержек и повреждений. Буду пользоваться вашими услугами, побольше начисляйте бонусов.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2018

    Once received, I was immediately please by the look, the design and the weight. I immediately filled the pen with ink and gave it a test run. It worked perfect. No leaks. Clean lines. I use this pen everyday for my 'special' journal and writing needs. Thank you very much for a great product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2020

    Otrzymałem pióro do dnia. Jest dobra i pięknie wykonana tak jak na zdjęciu. Uczucie to miły ciężar w dłoni. Pisze płynnie, a uzupełnienie capsu;s, które kupiłem tutaj, aby pisać pasuje do siebie. To zalecany zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.24
    • US$9.23
    • US$36.99
    • US$10.38
    • US$3.99
    • US$36.95
    • US$12.41
    • US$36.79
    • US$9.99
    • US$16.09
    • US$17.99
    • US$11.99
    • US$8.79
    • US$8.99
    • US$47.29
    • US$12.09
    • US$21.99
    • US$23.09