Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(159)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/07/2022

    Bardzo mocny i łatwy w użyciu odkurzacz. Wygląda na dobrą jakość. Na negatywach bateria, która w max trwa około 15 minut i trochę za dużo wagi. Te 150 dolców, które jej dałem, jest więcej niż warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Wspania3y!!! Dostarczone w dniu, w którym miało być! Pakowanie było dobre! (pol.). Łatwy montaż i w użyciu! Musi być naładowany przed pierwszym użyciem, zgodnie z instrukcją! Jak narazie jest dobrze! Spróbuj, a wrócę z powrotem!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Odkurzacz zapowiada się dobrze. Po pierwszych testach wypada pozytywnie jeśli chodzi o sprzątanie i ergonomię pracy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Nagyon jól használható. Teljesen kiváltotta a hagyományos vezetékes porszívót. Mi csak a kefés fejjel használjuk, szőnyegre és padlóra is tökéletes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Cz do Huna tylko 2 dni! Superszybki transfer! (pol.). Fantastyczny odkurzacz, czyszczenie jest naprawdę łatwe z nim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Doskonały wybór. Trochę ciężki, ale mocny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Perfekcyjna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    VFM najlepszy odkurzacz w cenie Mam to! świetny produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Świetny produkt, przyszedł w 2 dni w Słowenii z 70% pełną baterią....Przetestowałem go 3 x dzisiaj i wszystko jest OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Bardzo dobry produkt w tej cenie.Dużo akcesoriów. Bardzo silna moc przekroju z trzema trybami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$158.99
    • US$219.99
    • US$185.96
    • US$76.99
    • US$119.59
    • US$110.39
    • US$99.32
    • US$88.92
    • US$225.99