Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Dostawa jest bardzo szybka! Próżnia jest jak opis. Jest silny, mam 4 psy, ale już nie mam włosów na moim domu! Uwielbiam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Wyśmienity produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Szybka dostawa, poręczny mały potężny odkurzacz. jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Dopiero będę testować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    To jest dobra miotła! Materiały dobrej jakości. Bateria jest naładowana przez 20 minut. Czas ładowania 4 godziny. Jest tego warta, gdy jest oferowana w cenie 90 euro przez acs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    PL
    30/12/2021

    Dostawa z Czech do Polski w 7 dni łącznie z weekend. Dobrze zapakowane i dostarczone bez zarzutu. To następca mojego wcześniej zakupionego Jimmy JV 51. Posiada bogatsze akcesoria i lepszą moc ssania. Jakość i estetyka materiałów z których jest wykonany to najwyższy poziom. Doświadczenie z JV 51 mówi, że najsłabszy element tego odkurzacza to wąż elastyczny, przegubu szczotki głównej- pęka! co osłabia zasysanie. Co do Banggood to ten sklep nie nie zawiódł mnie nigdy. Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Zalety: Zalety: Idealny do twardych podłóg i nadal bardzo skuteczny na krótkowłosych dywanach. Dobra autonomia. Akcesoria mini-szczotkowe bardzo skuteczne na sofach Na dużej szczotce piankowej, włosy nie plątać się, jest to bardzo wygodne do czyszczenia. Filtr HEPA można łatwo wymienić. Urządzenie nie jest zbyt ciężkie. Wyjmowana bateria, tak łatwa do zmiany w przypadku problemów na czas. Akcesoria do kurzu na meblach jest bardzo dobre i łatwe w użyciu. Z drugiej strony zalecam mieć maksymalną moc, aby kurz z tego dodatku. Niekorzystne zalety: Włosy na dwóch przyssawkach mogą się cofać, ale czasami trzeba wymusić, to wisi. Opróżnianie kurzu jest proste, ale postaw się blisko kosza, bo w przeciwnym razie kurz odleci. Największą wadą jest, dlatego umieściłem 4 gwiazdki, a nie 5, wspornik ścienny nie ładuje baterii, służy tylko do powieszenia odkurzacza. Aby naładować akumulator, za każdym razem trzeba ręcznie podłączyć / wyłączyć, to jest ograniczenie. Nie ma światła, które oświetla podłogę na dużej szczotce. Ogólnie produkt jest bardzo dobry, doskonały stosunek ceny do jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Dobrze zbudowany światło i działa. Doskonała prędkość ssania i cisza. Praktyczne opróżnienie tego, co jest do bani. Naprawdę zadowolony doskonały stosunek ceny do jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Przybyło wcześniej niż oczekiwano, świetne opakowanie i wszystko doskonale działające, jedyna wada baterii od razu z maksymalną prędkością (15 min pracy), ale robi to, co musi zrobić, a także w doskonały sposób. Jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Kupiłem go za 97 dolarów i 26 centów na podłogi i dywany. Jak na razie, jest dobry do tego użytku. Pieniądze, o których wspomniałem powyżej, to VFM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.99
    • US$249.99
    • US$209.99
    • US$185.96
    • US$159.99
    • US$179.99
    • US$34.64
    • US$200.96
    • US$284.99
    • US$185.99
    • US$175.99
    • US$339.99
    • US$299.99
    • US$229.99
    • US$69.99
    • US$279.99
    • US$269.99
    • US$45.99