Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2022

    Świetny bezprzewodowy odkurzacz. Bateria działa przez długi czas tylko w trybie automatycznym. W trybie turbo i w trybie pełnym bateria trwa tylko 15 i 12 minut. Konstrukcja próżni jest naprawdę ładna. Jakość plastikowych części jest przeciętna, a nie najlepszy materiał. Odkurzacz jest naprawdę dość i wcale nie hałasuje. Waga próżni jest przystępna dla przeciętnej osoby. General to dobry stosunek jakości do ceny produkt. Pytanie tylko, jak długo bateria będzie działać przez lata? Powrócimy z nową oceną.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Moje zamówienie przyszło szybko. Odkurzacz jest nieuszkodzony. Kiedy przełącza się na „auto", odkurzacz zajmuje chwilę, aby wybrać powierzchnię, na której odkurza i zmniejszyć prędkość odkurzania. Trzeba nabyć jeszcze jedną baterię.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Chłodny odkurzacz, który wyssał go z kanapy i dywanu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Super product!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Szybkie ładowanie dobra autonomia. Mojej żonie się podobało. Zamówiła jeszcze jednego dla naszej córki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Zamiata zbyt dobrze. To jest dobre autonomię. Jest lekki, ale śmietnik jest stosunkowo mały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Dotarło szybko, pakowanie było w porządku. Produkt działa perfekcyjnie! Może bateria wyczerpuje się trochę szybko i ładuje ją stosunkowo powoli, ale jest tylko tak wiele negatywów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Lepszy niż się spodziewałem. Moje mieszkanie jest małe, idealne dla mnie, ma dobrą moc ssania, a bateria nie jest niska.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Doskonały produkt, piękne opakowanie, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$95.87
    • US$125.99
    • US$88.92
    • US$175.99
    • US$18.99
    • US$205.99
    • US$107.99
    • US$259.99
    • US$54.99
    • US$158.99
    • US$179.99
    • US$219.99
    • US$99.32
    • US$161.69
    • US$185.96
    • US$325.00
    • US$607.52
    • US$40.99