Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2022

    Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής όπως πάντα... Είναι ο ορισμός αυτού που λέμε ότι πληρώνεις παίρνεις... σίγουρα υπάρχουν φθηνότερα κινέζικα κατσαβίδια,αλλά σε αυτή την ποιότητα και με 80 διαφορετικές μύτες οχι!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Produkt wygląda bardzo dobrze, kawałki końcówki są wystarczające, pęseta jest dobra, dziękuję za szybką wysyłkę. Po prostu kiedy wyciągasz wielki koniec śrubokrętu, to jest w ostatnim miejscu, i jest w porządku, kiedy go wyciągasz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Bardzo szybko zajęło tylko 13 dni, aby utworzyć porcelanę do uk awsome gprecision bitów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Wielki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Excellent...!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Article conforme à la description Excellent rapport qualité-prix pour 31€ Très bon emballage, envoyé rapidement

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Paczka Madi, staraj się, nie ma problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Muszę być szczery, jakość jest lepsza niż się spodziewałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Doskonały zestaw na śrubokręt i śrubokręt. Myślę, że ma wszystkie rodzaje kufli, których możesz potrzebować. Duży śrubokręt jest dobry, jest wygodny i rozciągliwy system myślę, że jest plusem, pozostałe dwa śrubokręty są proste, ale działają całkiem nieźle. Gdyby były równe 30 - w - 1 zestaw byłoby doskonałe, ale nadal są w porządku. Dostawa dotrze za niecałe 20 dni do Meksyku. Chcę wiedzieć, że jeśli Banggood nie zna folii bąbelkowej, to wysyłają ją w plastikowych torbach, a to niszczy pudełka. Wielu z nas lubi trzymać pudełka z naszymi rzeczami. Doskonały zestaw śrubokrętów i śrubokrętów. Myślę, że ma wszystkie rodzaje kawałków, których możesz potrzebować, duży śrubokręt jest dobry, jest wygodny i system przedłużania uważam za plus, pozostałe dwa śrubokręty są proste, ale działają całkiem nieźle. Gdyby były takie same jak zestaw 30 w 1 byłoby super, ale i tak dobrze. Chcę tylko wiedzieć, czy jeśli Banggood nie wie o folii bąbelkowej, to tylko wysyłają ją w plastikowe torby, a to niszczy pudełka. Wielu z nas lubi trzymać pudła z rzeczami. Dostawa dotarła w niecałe 20 dni do Meksyku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Jakość materiałów jest bardzo dobra. Pudełko jest bardzo dobrze zaprojektowane i wygodne. Obowiązkowe narzędzie dla każdego elektronicznego biznesu. Dzięki za szybką dostawę...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$18.99
    • US$18.99
    • US$17.24
    • US$32.33
    • US$8.07
    • US$24.14
    • US$26.55
    • US$8.07
    • US$12.88