Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(495)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(495)
    • 5 Star(479)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/12/2021

    Jeśli potrzebujesz kompaktowego i wygodnego zestawu precyzji, jest to świetny wybór dla Ciebie. Pochodzi z powszechnie używanymi bitami, ale jeśli potrzebujesz czegoś specjalnego, możesz je przełączyć tak długo, jak wymiana jest 4mm. Nie jestem w pełni przekonany do wewnętrznej obudowy ABS, jest trochę sztywny, ale co tam. Magnetyczny i komora śrubowa to również duży plus. Bez rozdzielania śrub, ale i tak bardzo mi pomaga. Uwielbiam ten zestaw i jest taki wygodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    ...to nie pierwszy zestaw śrubokrętów, które wziąłem... .. kupiłam to dla przyjaciela. ... Wszystko zgodnie z opisem. ... Dobrej jakości materiały i wzornictwo. .. Względnie szybka misja!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Bardzo elegancki, bardzo delikatny, wyrafinowany zestaw. Z dobrze wyselekcjonowanymi bitami wykonanymi z wysokiej jakości materiałów. Aksamitna torba dotykowa ukrywa metalową obudowę dla luksusowego trzymania. Świetnie, gdy narzędzie jest nie tylko funkcjonalne, ale także piękne. Całe moje uznanie należy się producentowi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Super, niewiarygodnie szybka dostawa w ciągu 2 dni! Wygląda bardzo dobrej jakości, praktyczne opakowanie, masywna walizka, naprawdę super zestaw narzędzi do rozbijania małych rzeczy! Jestem bardzo usatysfakcjonowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Na pierwszy rzut oka wydaje się najwyższej jakości i wierzę, że tak jest. Jest nawet karta kwalifikacyjna. Obudowa jest aluminiowa, uchwyt bitów jest magnetyczny, torba jest również bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Produkt robi bardzo profesjonalne wrażenie. Skrzynia na bity magnetycznie trzyma głowice bitowe. Górna część uchwytu zaciskowego obraca się pod palcem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Bardzo ładny produkt, zadbany estetycznie. Zewnętrzna obudowa z aluminium, wewnątrz z tworzywa sztucznego. Bardzo mały rozmiar, a dzięki torebce z materiału, możesz go trzymać w torbie komputerowej bez obawy, że metalowa skrzynka zostanie zabrudzona. Na zdjęciu to, co otrzymujesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Dziękuję, towar dotarł kilka dni później. Wizualnie jakość jest normalna, jeśli chodzi o zużycie i uszkodzenia będą sprawdzać czas. Kupiłem ze względu na długie kawałki, ponieważ czasami jest to konieczne. Wniosek: Podobał mi się projekt, szybkie testy problemów nie ujawniły, polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Doskonały zestaw śrubokrętów, bardzo przydatny, i dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Jakość wygląda bardzo dobrze. Precyzyjne będzie zobaczyć, jak długo będą trwać bity. Ale poza tym jestem bardzo zadowolony z tego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$13.99
    • US$39.99
    • US$19.62
    • US$9.00
    • US$7.99
    • US$14.99
    • US$1.60
    • US$26.55
    • US$31.17