Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(808)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(808)
    • 5 Star(784)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2021

    Świetne! wysokiej jakości materiały, wszechstronne wykorzystanie bitów, staranne opakowanie. Chociaż powinieneś wziąć pod uwagę rozmiary uchwytów. Ale mimo że są kompaktowe, nadal są wygodne. Podoba mi się szybkie zwolnienie na drążku przedłużającym. Narzędzia są umieszczane w gumowym gnieździe, dzięki czemu łatwo je wyjąć i utrzymać je stabilne. Również jeśli chcesz zabrać zestaw na spacer, zawsze należy umieścić całe pudełko w siatkowej torbie. Wyłącznie pudełko magnetyczne oszczędza miejsce i zasoby (nie wymaga zawiasu ani blokady), ale nie tak godny zaufania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    ...doskonałe pudełko na klucze. Doskonała jakość materiałów i kluczy. Dla wymagających! Szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Doskonały produkt, nieskazitelne wykończenie bardzo wysokiej jakości narzędzie godne profesjonalnego, świetna inwestycja polecam wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Zestaw jakościowy do kompletu. Ma kilka ładnych dotyku, takich jak pokrywka magnetyczna i torba z materiału. Wszystkie narzędzia mają użyteczne rozmiary metryczne. Idealny do elektroniki, projektów drukarek 3d.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Szeroki zakres bitów śrubokrętowych. Jakość jest w porządku. Bity rzeczywiście są namagnesowane. Śrubokręt i zapadka są raczej małe, ale dla mnie to nic wielkiego. Na pewno wolałby jednak dłuższy przedłużacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    To nie jest pierwsza kolekcja kluczy... Doskonała jakość, piękny design... Uwaga na szczegóły!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    To moje drugie zamówienie z tego zestawu, aby zrobić bity Šarafciger z naprawdę dobrym magnesem, małym fałszerzem, adapterem, gedorem i ciekawym magnesem, ale nie jest to pudełko, które zepsułem, Kod jest zawsze ekscentryczny grzywna w folii, zestaw, który bardzo mi się podobał, Dziękuję, dziś moje urządzenie Angela przybyła bez opłat od wysyłki ani z poczty, Dzięki. Muszę wypróbować aparatu i kolegów w tych dniach, aby ocenić mnie za to, co to jest, dziękuję Banggood, i za kablówkę MMA, Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Dobry zestaw bitów, šarafciger i załączniki, šarafciger na bitach bardzo dobry magnes i mini projekt, szczególnie lubię, bity są świetne, musiałem zdemontować z gwiazdą ie. Torx trochę cienki i trochę dłużej bez problemów zdemontowałem baterię Makita, widelec jest jakością, ale ze względu na mały projekt wiem przypadkiem, że przeciwdziałanie zaciskania i opóźnienia przełącznika, czasami trochę żartu, Nie używałem dużo, ale koledzy używali dłużej w pracy. Adapter bitu trzyma dobrą istotę, po usunięciu bitu, wyrzuć go, ale ze względu na magnes pozostaje na miejscu, magnes jest umieszczony na zasilaczu, tj. Przyklejony do kontynuacji bitu, jakiś mechanizm bit-ejecte choć ten feder zastanawia się, jak długo to potrwa. Gedory są wysokiej jakości i mają otwór z jednej strony, i mają wytrzymałą powierzchnię uchwytu palca, bo myślę, że to dobry zamiennik dla Werin, który zbiera dużo. Praca z tym zestawem . (Użyłem widelca dobrej siły i nie zawiódł, mogę powiedzieć, że to dobra jakość) i (Šarafciger na bitach można zobaczyć, że jest dobrze klejony i dobry plastik i ma trochę gumy z boku) Wszystko jest bardzo dobre, pudełko magnetyzmu po prostu fajne, ale tam jest ładna torba, gdzie mieści się pudełko, gdy zamówiłem, że zestaw (to było w 6 miesięcy), tak bardzo mi się podobało, że zamówiłem kolejny zestaw, że jeszcze nie rozpakowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Produkt jest pięknie zapakowany i ma nienaganną jakość. Bardzo się cieszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Dobra jakość, warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 647
    • Ft9 965
    • Ft7 664
    • Ft11 067
    • Ft13 798
    • Ft11 498
    • Ft5 746
    • Ft6 131
    • Ft11 113
    • Ft8 813
    • Ft11 166
    • Ft7 279
    • Ft3 980
    • Ft6 131
    • Ft8 627
    • Ft9 291
    • Ft6 303
    • Ft17 589