Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(142)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(142)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/12/2021

    Zajebiście małe radio! Był w ładnym pudełku, bez uszkodzeń po dostawie. Pakiet był wyposażony w ładowarkę, adapter ścienny, klips pasowy, baterię, antenę i samo radio. Nie ma smyczy. Radio posiada USB-C, które zostało dodane w sprytny sposób. 2 piny ze standardowego typu akumulatora zostały usunięte i zastąpione wskaźnikami LED, które po doładowaniu są czerwone, a po pełnym naładowaniu zielone, jak również port USB-C. Głośnik jest bardzo głośny i ma bardzo wyraźny dźwięk. Odtwarzanie muzyki w trybie radiowym FM brzmi niesamowicie, możesz usłyszeć głośność i jakość tego wideo, które zrobiłem: https://www.youtube.com/watch?v=OVhkrL8YOrM Bluetooth i GPS działają zgodnie z oczekiwaniami, ale musisz być na zewnątrz, aby uzyskać sygnał GPS. Z jakiegoś powodu Bluetooth i GPS NIE działają jednocześnie. Jeśli włączysz jeden w menu, drugi zostanie wyłączony. Może to spowodować zamieszanie, jeśli włączysz Bluetooth, aby uzyskać dostęp do menu GPS nic nie zrobić. Wszystkie zespoły działają, możesz nawet słuchać radia FM czekającego na sygnał. Kiedy sygnał dociera, radio automatycznie wyłącza się z FM, a następnie z powrotem, bardzo fajnie. Jeśli spróbujesz użyć przycisku PTT, będziesz po prostu uzyskać zajęte dźwięki z głośnika. Ponieważ radio jest w zasadzie Radtel RT-490 / Socotran 8629 / JJCC 8629 w nowocześniejszej obudowie z nową baterią USB-C, możliwe jest użycie oprogramowania do programowania Radtel, a także aplikacji (nie wykonane przez nich, prawdopodobnie JJCC, ale to jedyne publiczne linki, jakie znalazłem). Jeśli masz komputer PC lub telefon z Androidem, możesz pobrać oprogramowanie stąd: https://www.radtels.com/pages/software-download Radiowe radio Bluetooth APP Pobierz (dla Andriod) Radtel RT-490 6 Bands Oprogramowanie radiowe «seller" połączył tutaj niektóre oprogramowanie w jednym z pytań, to samo oprogramowanie jak powyżej, ale tylko w języku chińskim, więc nie przeszkadzaj) Kabel programowania jest w stylu „K", mój kabel jest w drodze, jeszcze go nie przetestowałem.

    Komentarze (20)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Całkiem dobre radio w cenie, za jaką się sprzedaje Brzmi dobrze funkcje dobre tylko jedna rzecz nie dostałem smyczy..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    9waty na VHF i 5,5 wat na UHF. Zrobi dalsze testy i edytuje przegląd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    To radio ma dobrą jakość. Ekran jest wyśmienity. Oprogramowanie Android nie jest dla początkujących i raczej mylące, a dostarczona instrukcja jest bardzo mała, ale jasne. Jakość dźwięku jest znakomita. GPS nie może być aktywowany, gdy Bluetooth jest aktywny, ale BT jest używany tylko podczas programowania radia, więc nic wielkiego. Dostarczona antena wyraźnie mówi, że to tylko dla UHF, więc sugeruję kupno anteny, jeśli planujesz nadawać na 2m. Ogólnie rzecz biorąc, to bardzo imponujące radio. Zdecydowanie łatwe do polecenia!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Podoba mi się to radio. Wygląda i czuje się dobrze, jakość dźwięku jest ładna, i działa bardzo długo na baterii. Pobrałem oprogramowanie sugerowane w innej recenzji i nie miałem problemu z zaprogramowaniem radia. Szkoda, że nie jest kompatybilny z Chirp, bo musiałem ponownie wejść na te wszystkie kanały dla tego radia, ale przynajmniej nie było to trudne. Nie próbowałem jeszcze programowania bluetooth. Mój kabel programowania Baofeng UV-82R pracował z tym radiem. Cieszę się, że to kupiłem. Widzę, że używa się go dość często.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2022

    ... Przyszedł szybko i bez uszkodzeń ze względu na dobre opakowanie!!! Próbowałem i idzie całkiem nieźle! ... bateria zdecydowanie nie jest tym, co obiecuje... I moc, którą sobie wyobraziłam... Trochę ponad 5 watów... ..odbiornik jest całkiem dobry w obszarach z dużą częstotliwością, i to mi się podoba. ..dźwięk głośnika głośno, ale na końcu zniekształca głos... ..ekran jest wystarczająco wygodny i czytelny na starość!! ..nie ma paska w pudełku. Myślę, że to uczciwy rynek za 70 euro. Oprogramowanie .. identyczne z oryginalnym... z Ra....4.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Oké bien reçu le Taki conforme à la description l'audio est très clair bonne option il me reste à le découvrir... La livraison a été longue 1moi est 1 semaines... Victime de sont succès

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Otrzymany przedmiot dzisiaj, przetestowany i w 100 procentach działa. Nadal szukam aplikacji na Androida. Jestem bardzo zadowolony z tego radia. Ale twój kurier na Filipinach, Ninja Van jest najgorszy, najwolniejszy z bardzo złym serwisem śledzenia. Mam nadzieję, że znajdziesz tu innego partnera. Dziękuję, Baggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Very good with nice sound ! ! ! The application ( Radtel RT490 6 Band Radio Bluetooth APP Download for Andriod ) is not connected to bluetooth . Tested with 3 different mobiles with android 10 - 11 -12 not connected to bluetooth ! ! !

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Potwierdzam dostawę produktu. Ale jestem bardzo niezadowolony z kontaktu z personelem. Zero informacji od sprzedawcy. Bardzo długi czas dostawy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.33
    • US$56.99
    • US$75.06
    • US$68.13
    • US$38.99
    • US$40.99
    • US$51.96
    • US$41.57
    • US$56.58
    • US$64.39
    • US$36.99
    • US$39.99
    • US$38.99
    • US$52.99
    • US$319.99
    • US$41.99
    • US$32.99
    • US$529.99