Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2021

    Всё отлично, прибыла за 20 дней. Упаковочный пакет Banggod варварски порван, видимо при досмотре на таможне.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2019

    I took a long time ago a Vifly finder2, which I mounted on my 215mm. Now I was looking for something less expensive, and this is what I was looking for. The decibels are not the same, something less, but for small quads or if you have little space, I would say good! Excellent of course the fact that it is self-powered in case of battery disconnection. Recommended! ----------------------------- Ho preso già tempo fa un Vifly finder2, che ho montato sul mio 215mm. Ora cercavo qualcosa di meno costoso, e questo è quello che cercavo. I decibel non sono uguali, qualcosa meno, ma per quad di dimensioni ridotte o se si ha poco spazio, direi ottimo! Ottimo ovviamente il fatto che sia autoalimentato in caso di distacco della batteria. Consigliato!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    excelente buzzer, para no perder el drone cuando chocas y se sale la batería o se desconecta. el.buzzer autónomo empieza a pitar después de 30 segundos que no tiene alimentación por la batería del drone. para que deje de pitar hay que apretar un botón por 3 segundos. de tamaño muy pequeño cabe en cualquier drone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    The product is fully consistent with the description! Thanks to the store, a always everything is top notch!)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2019

    assez décevant à fonctionner juste 4 jours et pas pleinement... je déconseille cet article...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MaxVIP3
    CA
    17/01/2020

    Brzmi bardzo głośno i idealnie, by znaleźć drona zgubionego w terenie! Nawet kiedy bateria jest odłączona, brzmi tak samo! J jak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2019

    excelente buzzer, lo tengo instalado en todos mis drones. lo recomiendo ampliamente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2019

    excelente buzzer lo tengo instalado en todos mis drones. lo recomiendo ampliamente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2019

    muy buen buzzer lo recomiendo. yo lo tengo instalado en todos mis drones.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 364
    • Ft4 976
    • Ft16 743
    • Ft6 898
    • Ft4 979
    • Ft10 346
    • Ft9 616
    • Ft10 346
    • Ft2 297
    • Ft3 316
    • Ft6 898
    • Ft3 064
    • Ft8 431
    • Ft3 064
    • Ft2 679
    • Ft3 445
    • Ft22 568
    • Ft33 074