Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/03/2021

    The expansion card came luxuriously wrapped in a bubble bag and a hard box. Thank you. Rozšiřující karta přišla luxusně zabalená v bublinkovém sáčku a v tvrdé krabičce. Děkuji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Ottimo prodotto. Ben costruito e funziona alla grande. Consigliatissimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2020

    23 dni od poczty do odbioru na poczcie. Był dobrze zapakowany w torbę Banggood, kartonowe pudełko (idealne bez uszkodzeń) i plastikową kopertę. Z klawiszem i śrubami, trzema podkładkami termicznymi i adapterem NVMe dla PCI-Ex. Jeszcze nie testowałem, bo czekam na NVMe. Miałem problemy z zakupem, ale to był mój błąd i wsparcie Banggood online pomogło mi przez cały czas! Najlepsze wsparcie jakie widziałem w sprzedaży internetowej! Gratulacje i dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2020

    Jestem bardzo zadowolony i bardzo zadowolony z tego punktu. Próbowałem porównać wydajność z szybkością odczytu/pisania mojego nowego Kingston SA2000M8/500G NVME SSD przez PCI port w wersji 2.0 na płycie głównej Asus Crosshair V Formuły Z. Wyniki można zobaczyć na załączonych zdjęciach. Nie wahaj się go kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    I have the following complaint regarding the packaging: the box ( photo 1 & 2 ) was o.k. , but inside the box was an envelope which was opened and resealed afterwards.So somebody in China opened this. ( photo 3 & 4 ). The adapter had traces of manipulation. I don't appreciate and i'm disappointed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2019

    Muito TOP !!! Desempenho igual se conectar no M.2 da placa mãe e resfria muito bem ... COm meu Samsung EVO 970 perdi 20 Graus no teste de Desempenho de 2 minutos ... De 64º para 44º ... Veja o vídeo: https://youtu.be/3Cu4oShsONw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2019

    Here there are results of my SSD's speed with this adapter: on PCI-E 2.0 x16 (motherboard Asus Sabertooth 990FX R2.0) SSD Samsung 256GB SM961 M.2 MZVPW256HEGL-00000 NVMe 2280

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2019

    produto entregue como combinado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2019

    excelente produto me.fez economizar uma nova placa mãe adorei

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2019

    o produto chegou muito bem embalado, em perfeitas condições idêntico ao da foto do site, material de qualidade, obrigado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 161
    • Ft36 728
    • Ft45 440
    • Ft20 066
    • Ft3 931
    • Ft4 161
    • Ft18 931
    • Ft10 600
    • Ft24 882
    • Ft8 102
    • Ft12 439
    • Ft41 849
    • Ft99 833
    • Ft37 702
    • Ft4 816
    • Ft3 603
    • Ft8 777
    • Ft29 505