Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(155)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(155)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/07/2021

    ...bardzo dobra latarka... Do codziennego użytku w gałęziach... I trudne czasy... Jakość konstrukcji i ergonomia nie są komentowane... Przez dużą firmę... ..wszystko zgodnie ze specyfikacją.. Mały czuły przycisk włączania/wyłączania. Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    24 dni do Luberetza. Śledzono trop. Pakuję się w blistry fabryczne. Wszystkie tryby działają. Bo metalowa obudowa jest cięższa od konkurencji. Jest kilka trybów głównego światła. Ze względu na RGB można trzymać się drzewa - ładne i jasne (HOW ГИРЛЯНДА). Można umieścić karabinek w zestawie. Brakuje też prostego zamka na guziki. To jest drogie. Z kuponami i rabatami można wziąć. Prezenty to świetna opcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    W każdym razie, moja nowa zabawka była warta czekania. Bardzo podobała mi się latarka, bardzo mała i duża, przez małe rozmiary, bardzo ją lubiła. Każdy, kto jest zainteresowany, będzie zaskoczony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Pięknie zrobiony kawałek inżynierii i technologii. Ważna i będziemy budować. Bardzo jasne wyjście ze wszystkich diod LED biorąc pod uwagę jego rozmiar. Bardzo zadowolony z tego zakupu, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Świetna latarnia! Pełne, powalone ciało wykonane z grubej stali nierdzewnej. Nic nie odkręca. Możesz bezpiecznie nosić paczkę kluczy. Próbowałem różnych latarek na klucze, ta jest najlepsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    .. Duże soczewki są takie gorące, a on ma wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Doskonała latarka dla EDC. 500 lm przy pełnej mocy. Świetna jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Byłem fanem Rovyvon, ale chyba nie zdjąłem tego z mojego breloczka odkąd go dostałem. Uwielbiam ciężkie, nierdzewne ciało, duży guzik i wszystkie kolory diody. Kolejną świetną cechą jest elektroniczny blokout. Bardzo ważne dla światła breloka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Świetna latarka!!! Możesz to wziąć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DDDVIP3
    PL
    31/12/2020

    Bardzo szybkie owce Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 786
    • Ft7 581
    • Ft36 255
    • Ft3 430
    • Ft4 580
    • Ft23 284
    • Ft10 360
    • Ft4 577
    • Ft10 122
    • Ft6 275
    • Ft5 512
    • Ft14 474
    • Ft8 010
    • Ft8 394
    • Ft14 871
    • Ft22 898
    • Ft8 800
    • Ft9 117