Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/02/2022

    Received my 300C today in Singapore. Overall this RC helicopter look awesome with thanks. Downside I realized the right landing skid was bended as photos showing. I have submitted to Banggood for the replacement skid parts, I hope can receive it asap, thanks. Banggood reading in, trust you will respond on herein request. Thanks 🙏

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    The tail shaft came bend. I fixed it. The issue I have is that the vertical hold does not work. I have to hold the up switch to keep the helicopter in the air. I see that one other person had the same problem. I would like to know if there is a fix for this. Besides this it is a nice helicopter

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    have to unpack it top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Mój przyszedł wczoraj. Dosłownie jakość jest niesamowita. Niedługo będę publikował filmy. W końcu nadchodzą angielskie filmy!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2019

    veramente ho solo provato hovering....ma da impressione di veicolo solido, a me arrivato in una scatola di cartone (non valigetta), esteticamente è molto bello...

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Fantastycznie teraz spróbuj, ale mogłeś wysłać ładowarkę Claviję do Europy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Helikopter dziś przyjechał. Bardzo dobrze spakowane i wszystko razem! Helikopter wygląda bardzo dobrze i robi wrażenie bardzo dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Spektakularne, fantastyczne!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Magnifique! Arrivé en parfait état ! mais pour ce prix ils pourraient mettre une prise secteur adaptée au pays où il est envoyé !! (reçu avec une prise USA au lieu de France... Dommage, ça gâche le plaisir de l'essayer tout de suite, le temps de trouver un adaptateur!) Arrivé en avance par rapport à la 2ème date de réception proposée mais 5 semaines quand même!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    having problems getting spare set of 3 main blades for this Heli. it is well built, so far so good. please send me where i buy the blades in a set of 3.David.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$173.24
    • US$54.99
    • US$682.59
    • US$399.99
    • US$82.18
    • US$12.99
    • US$48.99
    • US$349.99
    • US$66.98
    • US$92.99
    • US$91.99
    • US$91.99
    • US$49.99
    • US$156.99
    • US$26.44
    • US$459.99
    • US$89.69
    • US$630.99