Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Jakość jest bardzo dobra, działa idealnie. Wymiana elementów grzewczych jest bardzo łatwa. Zalecane, aby móc ponownie używać lutowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Przybył w dobrym stanie i kupiłem jak część zapasową.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Pasuje idealnie i wygląda dokładnie tak samo jak w lutownicach JCD 8898 wymienię 80W na te 60W tylko na test, ale spodziewam się, że będzie mi lepiej pasował. Nie sądzę, że będzie problem z kontrolą temperatury, tylko trochę wolniejsze ogrzewanie. Przyzwyczaiłem się do żelazka 15 220V, więc czas między 60 a 80W prawdopodobnie nie zostanie przez mnie zauważony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Bardzo dobry zamiennik lutowniczy element żelaza. Nie jest jeszcze potrzebny, kupiony jako zapas i sprawdzić odporność w porównaniu z pierwotnie wysłanym z lutownicą. Mój jest jednostką 220V i ma rezystancję 140 jednostek Ω i 110V, oporność 40 Ω. Dobrze jest móc sprawdzić, co masz przed jego użyciem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Kupiłem 'Mustool® MT223 60W Elektryczny lutownica Temperatury Dostosowawczej'. Niestety kupiłem amerykański model, który pracuje z 110V, a nie model 220V, który potrzebowałem. Więc po prostu zakupiłem i wymieniłem podgrzewacz 110V na ten 220V i działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Przybyli natychmiast. Sugeruje, że transport między 2 paskami kartonu, aby zatrzymać wtykanie kabli wyginających się i utrudniających instalację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Mam paczkę w dobrym stanie. Dziękuję!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Bardzo dobrze. W samą porę. Wyśmienita.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    yes,- this is all what i wont. a very good too for working in the raNGE OF LABOLRATORY: THATS ALL FOLKS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 326
    • Ft6 659
    • Ft11 100
    • Ft7 610
    • Ft4 496
    • Ft3 842
    • Ft8 969
    • Ft6 287
    • Ft11 840
    • Ft5 918
    • Ft6 659
    • Ft4 387
    • Ft5 893
    • Ft8 969
    • Ft30 117
    • Ft32 040
    • Ft7 687
    • Ft6 405