Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(377)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(377)
    • 5 Star(347)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Żelazko lutownice osiąga temperaturę pokojową bardzo szybko. Pompa ma dobrą próżnię. Torba (sztuczka) jest trochę mniejsza niż oczekiwano, a lutownica ma problem z dopasowaniem się. (Pasuje, ale ma napięcie kablowe). Ale jakość jest świetna. Zdecydowanie najlepszy zakup dla mnie. Zalecenie dla tego produktu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Kupiony 12.09.2020, sprzedawca wysłał szybko, ale na pocztę, do wysyłki, dostał tylko 29.09.20g. Tam, gdzie znajdował się rozkaz, nie jest jasne. Mój rozkaz dotarł do Rosji tylko 23.10.20 Na poczcie w Woroneżu przybył 29.10.2020. Więc na dostawę umieściłem jeden ЗВЕЗДУ. Sam porządek jest bardzo zwarty, lutownica podgrzewa się natychmiast. Komplementacja warta, w pracy nie próbny wał, będę pisać później. P.S. Drugi raz kupuję na Banggood, a drugi taki transport. Więc dla siebie doszłam do wniosku, że już tu nie kupię.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Szybka dostawa w ciągu 10 dni do Irlandii. ⭐⭐⭐⭐⭐ Dobrze zapakowane. Nie mogłem tego jeszcze przetestować, bo czekam na diody LED, złącze, które wykonają pracę lutowania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • TomVIP5
    DE
    05/06/2021

    Dzięki Bangood za szybką dostawę! Świetny zestaw, który również robi bardzo dobre wrażenie! Wskazówki lutowania w różnych wersjach, są zawarte. Jednak, najlepsza wskazówka lutowania pasuje dopiero po usunięciu wewnętrznego stopnia za pomocą wiertarki. Teraz wszystko jest w porządku i jestem bardzo zadowolony. Nieskrępowana rekomendacja z mojej strony, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Bardzo szybka dostawa do Portugalii i jestem bardzo zadowolony z sprzętu. Kupiłem ten zestaw do budowy drona FPV i jest do tego idealny. Kontrola temperatury, pęseta i różne końcówki, które są z żelazem okazały się bardzo przydatne. Krótko mówiąc, nie mogłem być bardziej zadowolony z produktu, sprzedawcy i logistyki. 5* dla wszystkich i gratuluję świetnej pracy. /Jak tylko dodam więcej zdjęć...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Doskonałe narzędzie i świetna jakość. Właśnie skończyłem je testować. Działa bardzo dobrze polecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Element zgodny z opisem dzięki za dostawę do Maroka po miesiącu dobrze zapakowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Na pierwszy rzut oka wydaje się to trochę kruche. Wykalibruję temperaturę, wykorzystam składniki, a jeśli tak jest, to przejrzę moją ocenę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Właściwie, to kierowałem się obrazami. Myślałem, że poprosiłem o to, co pojawiło się na pierwszym zdjęciu, a nie w 4. Wygląda dobrze, o co prosiłem, ale jestem zdruzgotany, bo myślałem, że mam pierwszy obraz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Żołnierz jest w dobrej, praktycznej rzeczy. Lubię z nią robić,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 995
    • Ft9 555
    • Ft14 242
    • Ft5 821
    • Ft9 968
    • Ft12 108
    • Ft8 852
    • Ft48 429
    • Ft14 488
    • Ft7 832
    • Ft12 012
    • Ft6 509
    • Ft7 397
    • Ft5 238
    • Ft9 216
    • Ft4 314
    • Ft9 863
    • Ft3 080