Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2021

    Urządzenie dotarło bezpiecznie w terminie, chociaż pudełko było zepsute (ale i tak nie kupiłem go do pudełka). Potrzebowałam łatwego do przenoszenia, kontrolowanego podgrzewania, i to jest słuszne. To dobry wybór dla wartości. Opakowanie wymaga naprawy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Товар отличный, пришёл вовремя, всё соответствует описанию. Паяльник очень эргономичный и качественный. В руке лежит очень удобно. Мягкий провод. Спасибо продавцу!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Przesyłka przyszła bardzo szybko. Towar dobrze zapakowany. Wszystko działa poprawnie. Warto wybrać lutownicę z dodatkowymi grotami, pomocne będą w różnych sytuacjach. Ustawianie temperatury działa tak jak powinno. Bardzo poręczna i lekka, nie ślizga się w dłoni z uwagi na silikonowy element w miejscu trzymania. Jestem zadowolony z zakupu. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Kupiłem jeden kilka tygodni temu i jestem z niego bardzo zadowolony. Działa idealnie i doskonale. Jakość jest bardzo dobra. Też chciałem mieć jeden do mojego pudełka z narzędziami. Mogę polecić to lutowanie. końcówki lutowania i elementy grzewcze są łatwe do wymiany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Doskonałe spawanie, bardzo szybko się grzeje, tylko 20 lat. Oszczędza ostatnią ustaloną temperaturę, to znaczy, jeśli odłącza się od wylotu i ma zamiar używać po jakimś czasie, nie musi regulować, jeśli nie jest to konieczne. Wskazówki, które towarzyszą żelazu są świetne. Polecam!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Działa doskonale, leży bardzo dobrze w dłoni. Faza rozgrzewania trwa około 25 sekund do 500C. Wynik lutowania jest bardzo dobry. Kontrola temperatury działa niezawodnie bez żadnych problemów. Bardzo dobry produkt. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Dobry spawacz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Produkt w pełni. Produkt jest dobrej jakości i polecam produkt f/p. Przyszło 13 dni z powodu Nowego Roku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Great, original, hopefully durable in use 

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 632
    • Ft14 346
    • Ft12 692
    • Ft8 207
    • Ft15 513
    • Ft6 921
    • Ft8 423
    • Ft14 807
    • Ft6 408
    • Ft5 297
    • Ft7 324
    • Ft11 293
    • Ft5 187
    • Ft9 767
    • Ft13 748
    • Ft5 080
    • Ft5 990
    • Ft3 502