Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/10/2021

    Bardzo szybka dostawa z magazynu CZ do SR w UE. Wiele akcesoriów zawiera bardzo dobrą jakość pęsetę. Ta stacja nie zawiera transformatora wewnątrz skrzynki. Regulacja gorącego powietrza FAN jest cyfrowa w 10 krokach. Pierwsze kroki od 1 do 5 nie są możliwe poniżej 300°C temperatury gorącego powietrza. 5szt końcówki lutownicze 900M-T są kooperacyjne 1szt jest nierdzewne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Bardzo ładny, bogaty dodatek. Właśnie rozpakowałam się z pudełka. Ale mam nadzieję, że spełni wymagania. To była pięknie zapakowana dostawa do Czech na 2 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Bardzo zadowolony z wyboru, którego dokonałem. Przywieziono go w mniej niż tydzień, przywieziono z magazynu CZ. Wszystko działa zgodnie z reklamą, źródło zasilania jest bardzo stabilne. Wiele przydatnych akcesoriów - lutowanie końcówek żelaznych, trzepaczki, dysze broni powietrznej. Bardzo dobry interes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Dostarczone bardzo szybko, ale nie próbowałem jeszcze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Szybka dostawa i dobry stan Próbowałem & działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Wygląda solidnie i ekspresowa dostawa 4dni - super szybko .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Nadal muszę go użyć, na razie mogę powiedzieć, że przybył w krótkim czasie i ze wszystkim całkowicie nietkniętym i sprawnym. Zobaczymy w użyciu, czy działa dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Dobra pozycja dla spawaczy i okazjonalne odszranianie doskonały stosunek jakości do ceny. Po prostu nie ma rolki warkocza, aby poluzować, tak, że jest idealny w cenie. Sprawdziłam, czy uziemienie jest w porządku. Dobrze zapakowane i w rozsądnym czasie dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Nie, nie, nie , To co zamówiłem i dostałem to, Cieszę się, dziękuję Świetny produkt.Ale jest tak, jak opisano. Dobre światło LED (ang.). Wartość w stosunku do ceny. Ponad 7 dni dostawy do Chorwacji. Polecane! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    DOBRY do wszystkiego, co otrzymałem dziś rano 17 kwietnia 2021 roku i jestem bardzo zadowolony, że spróbowałem tego popołudnia i wszystko działa bez problemów i mówię, aby stuknąć dobre mile dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 080
    • Ft16 892
    • Ft23 036
    • Ft13 821
    • Ft3 451
    • Ft9 638
    • Ft4 987
    • Ft28 811
    • Ft12 125
    • Ft12 963
    • Ft14 000
    • Ft14 625
    • Ft51 529
    • Ft5 170
    • Ft15 622
    • Ft18 468
    • Ft11 517
    • Ft4 651