Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(211)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(211)
    • 5 Star(200)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2021

    JCD 8898 MICRO Stacja lutownicza gorącym powietrzem Llowcost Station do codziennego lutowania i retuszowania. Niewielkie, niezawodne, cyfrowe, regulowane temperatury do 500°C Do lutowania żelaza i gorącego powietrza. Kiedy nie jest używany na stacji, należy wyłączyć gorące powietrze. Praktyczna instalacja na ścianie pozwala być gotowym do użycia w dowolnym momencie. 3 różne dysze powietrza rozszerzają zdolność operacyjną. Przepływ powietrza można regulować w 10 poziomach.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Łatwa w montażu. Łatwy do sterowania i oglądania wyświetlania. Łatwy do przenoszenia w razie potrzeby w innym miejscu. Podpórka z żelazną podstawą jest bardzo lekka, ale może być przymocowana do ciężkiej podstawy. Dużo sznurka do dobrego zasięgu na ławce. Bardzo dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Super, stacja sprawdzona i wszystko działa. Szybko się grzeje, jakość bardzo dobra, polecam. Polecam kupić sobie odrazu dodatkowe groty bo w zestawie jest tylko jeden i to stosunkowo gruby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Otrzymałem produkt około 2 tygodni po zamówieniu. Zapłaciłem 65TL taryf w dniu 26.02.2021. Próbowałem z pistoletem na gorące powietrze, i działa dobrze. Nie próbowałem części z lutowaniem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Idealny we wszystkim! Dostałem go w mniej niż 15 dni i jak to jest na zdjęciu, doskonały końcówka lutowania do mikrolutowania, a także pistolet na gorące powietrze działa idealnie. Obie szybko się rozgrzewają. Regulowana temperatura o zakresie 1°. Bardzo wygodne również to, że może być przymocowana do ściany z jego wspornikiem. Inną użyteczną funkcją jest fakt, że po umieszczeniu pistoletu powietrza temperatura jest obniżana do 100°, a wentylacja jest wyłączana, przydatna do uniknięcia spalania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Bardzo się cieszę, jak szybka była dostawa. Idealny rozmiar, a także bardzo potężny. Bardzo zadowolony z tego zakupu, gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Stacja ma awarię. Włącza tylko dmuchawę cieplną, żelazko nie wiąże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Dobra, dobra. Nieostrożne pakowanie, porysowane. Brak wstrząsów, odporny na uderzenia. Dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Ok, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Dzięki, że otrzymałam to na czas dobra obsługa 100% mogę złożyć następne zamówienie wkrótce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32,816
    • Ft49,412
    • Ft244,429
    • Ft14,700
    • Ft18,333
    • Ft18,457
    • Ft50,593
    • Ft13,361
    • Ft38,627
    • Ft40,679
    • Ft32,474
    • Ft39,156
    • Ft37,602
    • Ft25,009
    • Ft43,507
    • Ft16,748
    • Ft22,087
    • Ft1,240