Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(226)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(226)
    • 5 Star(212)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2021

    JCD 8898 MICRO Stacja lutownicza gorącym powietrzem Llowcost Station do codziennego lutowania i retuszowania. Niewielkie, niezawodne, cyfrowe, regulowane temperatury do 500°C Do lutowania żelaza i gorącego powietrza. Kiedy nie jest używany na stacji, należy wyłączyć gorące powietrze. Praktyczna instalacja na ścianie pozwala być gotowym do użycia w dowolnym momencie. 3 różne dysze powietrza rozszerzają zdolność operacyjną. Przepływ powietrza można regulować w 10 poziomach.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Łatwa w montażu. Łatwy do sterowania i oglądania wyświetlania. Łatwy do przenoszenia w razie potrzeby w innym miejscu. Podpórka z żelazną podstawą jest bardzo lekka, ale może być przymocowana do ciężkiej podstawy. Dużo sznurka do dobrego zasięgu na ławce. Bardzo dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Super, stacja sprawdzona i wszystko działa. Szybko się grzeje, jakość bardzo dobra, polecam. Polecam kupić sobie odrazu dodatkowe groty bo w zestawie jest tylko jeden i to stosunkowo gruby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Otrzymałem produkt około 2 tygodni po zamówieniu. Zapłaciłem 65TL taryf w dniu 26.02.2021. Próbowałem z pistoletem na gorące powietrze, i działa dobrze. Nie próbowałem części z lutowaniem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Idealny we wszystkim! Dostałem go w mniej niż 15 dni i jak to jest na zdjęciu, doskonały końcówka lutowania do mikrolutowania, a także pistolet na gorące powietrze działa idealnie. Obie szybko się rozgrzewają. Regulowana temperatura o zakresie 1°. Bardzo wygodne również to, że może być przymocowana do ściany z jego wspornikiem. Inną użyteczną funkcją jest fakt, że po umieszczeniu pistoletu powietrza temperatura jest obniżana do 100°, a wentylacja jest wyłączana, przydatna do uniknięcia spalania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Bardzo się cieszę, jak szybka była dostawa. Idealny rozmiar, a także bardzo potężny. Bardzo zadowolony z tego zakupu, gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Stacja ma awarię. Włącza tylko dmuchawę cieplną, żelazko nie wiąże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Szybka dostawa i bardzo dobra stacja lutownicza. Kocham fakt, że może być montowany na ścianie, ale nie podoba się stojak lutowniczy jest z tak 3D drukował uchwyt lutowniczy i przykleił go do boku. Teraz wszystkie moje lutowanie jest łatwo dostępne i poza moją ławką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Dobra, dobra. Nieostrożne pakowanie, porysowane. Brak wstrząsów, odporny na uderzenia. Dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Ok, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft44 976
    • Ft83 958
    • Ft31 662
    • Ft29 983
    • Ft17 059
    • Ft32 898
    • Ft21 887
    • Ft19 248
    • Ft20 987
    • Ft11 692
    • Ft37 054
    • Ft89 416
    • Ft18 139
    • Ft47 675
    • Ft25 779
    • Ft14 690
    • Ft12 891
    • Ft47 975