Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3130)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(3130)
    • 5 Star(2958)
    • 4 Star(151)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2021

    Dostałem ten przedmiot 7 dni roboczych po tym, jak go kupiłem. Przesyłka była niezła. Nie testowałem go na płycie elektrycznej, ale mogę powiedzieć, że lutownica i pistolet na gorące powietrze są bardzo szybkie w obsłudze. Przy wszelkich zmianach w bazie narzędzia reagują bardzo szybko. Jest bardzo mały i jest świetny, jeśli chcesz go nosić. Jestem zadowolony z tego zakupu, dobra cena, dobry rozmiar i wystarczająco silny, aby odpowiedzieć na potrzeby.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Zamówiony w dniu 22.01.2021 r. i otrzymany w dniu 02.02.2021 r. To bardzo ciche urządzenie. Miałem polisę ubezpieczeniową na zwrot podatku, wysłałem e-mail i czekam na ich powrót. Dla tych, którzy robią to zawodowo, może to trochę proste urządzenie. Ale dla twoich umiejętności, możesz wykonać dużo pracy z urządzeniem. Część plastikowa jest dostępna w opakowaniu do montażu na ścianie urządzenia. Kiedy ładunek wjedzie do Turcji, kupiec nazywa się I*** Y****. Zalogowali się bez nazwisk, żeby szybko załatwić odprawę celną. Poza tym, jeśli nie zostanie zdefraudowany przez kogoś po odprawie celnej, dane z PTT będą czekać w centrali, jest w dystrybucji. Czyste, ciche, niedrogie. Możesz to mieć ze spokojem umysłu. Jeśli nie możesz go dostać, dzwonią do Ptt, żeby pomógł z numerem namierzającym. Temperatura spada poniżej 300°, a prędkość wentylatora spada poniżej 5°. 300° i więcej, prędkość wentylatora może być regulowana między 5–10. Kawior jest bardzo ładny, lekki i cienki. Powodzenia.

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Szczerze jestem pod wrażeniem jak szybko ten produkt został dostarczony, ponieważ dostawa miała być tylko pod koniec listopada, doskonała robota, to było warte banggood! Czas zobaczyć produkt. Witam po godzinie robic testy na maszynie wracam do oceny operacji, dobrze w tym krótkim czasie testowania wszystko działa idealnie zarówno żelazko jak i dmuchawa na gorące powietrze. Dlatego też moja ocena jest pozytywna z doskonałym zaleceniem.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Wygląda na dobrej jakości produkt. Mimo, że długo go wysyłano, czas dostawy z Chin do Brazylii był niespotykanie szybki: tylko 8 dni! Dobrze i szybko przejść do wybranej temperatury lutowanie żelaza i pistoletu gorącego powietrza, że muszę zrobić test warunków rzeczywistych. Do tej pory polecam ten.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko. Dostałem produkt w ciągu 8 dni. Przetestowałem to doskonale, dziękuję. Mam nadzieję, że zwrócą cło. Cena jest nieco wyższa w porównaniu z produktami, które kupiliśmy w Aliexpress. Byłoby wygodniej zrobić zakupy tutaj, jeśli Banggood da Ci trochę więcej zniżki na cenę i dostawę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Produkt dotarł do 30 dni z rzędu, dość szybko! Z tropieniem ok. Nie obciążono mnie podatkiem w Brazylii, a poczta dostarczyła go tutaj. Dotarła ona w piątek 07.05.2021, ale udało mi się ją odebrać dopiero dziś 10.05.2021. Stacja była dobrze zapakowana, wszystkie rzeczy w pudełku. Tylko pozostałe dwa produkty, które zakupiłam, wyszły z tego opakowania i były luźne w opakowaniu. Mogło być lepiej zapakowane, ponieważ mogły wypaść z plastikowych opakowań z powodu wysyłki. Dmuchawa gniazdo jest bez części ochronnej. Ujęcie to 3 piny standardu starych komputerów w Brazylii. 2 płaskie szpilki i cylindryczna ziemia. Bardzo mocne przymiarki i to jest dobre. Nie było z adapterami, ale ok. Włączyłam urządzenie działa zgodnie z oczekiwaniami, bardzo szybko się podgrzewa, zarówno dmuchawa jak i lutownica. Testowałem go na małym spawaniu i zrozumiałem, że ma bardzo dużą moc! Przylutowałem żelazo w temperaturze 180 stopni. Jeśli zwiększa temperaturę, którą naprawdę nagrzewa, to znaczy, powinien być dobry dla lutowniców o większej temperaturze topnienia. W teście ze spawania skończyłem usuwając miedź z płyty tak gorącą, więc ustaliłem, że około 180 stopni będzie idealne do małych robótek. Stacja ma automatyczne wyłączanie i chłodzenie dmuchawy, gdy jest umieszczona na podstawie. Przeprowadzę inne badania, ale tak jak się spodziewaliśmy. Polecam produkt i sprzedającego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Przesyłka do Norwegii trwała prawie miesiąc, ale otrzymała ją bez uszkodzeń. Opakowania to minimum, ale mniej bezużyteczny plastik, który trafia do kosza. Jestem pozytywnie zaskoczony jakością budowy w porównaniu z ceną. To zdecydowanie nie jest pro lutownica, ale dla moich lekkich projektów DIY jest idealny. Kontrola temperatury jest wystarczająco precyzyjna i można ją szybko dostosować. Wentylator Heatgun działa automatycznie po ustawieniu go z powrotem w pozycji spoczynku, aby szybko odpalić ciepło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Produkt się rozgrzewa. Albo Barry, którego używałem wcześniej, był naprawdę zły. Przy zamawianiu z Turcji, wziąć podatek wliczony, ponieważ zapłaciłem 34 Deg podatek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Banggood zawsze spełnia moje oczekiwania. To było 12 dni roboczych na dostawę. Bardzo szybko, opakowanie zewnętrzne myśli, że może mieć ochronę w stylu plastiku bąbelkowego, ale nie zagraża to w ogóle produktowi. To przyszło bardzo dobrze zorganizowane, doskonałe ten miniaturowy rozmiar, który sprawia, że blat ma więcej miejsca. Doskonale, bardzo zadowolony z tej inwestycji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Produkt otrzymany w określonym terminie i teraz rozpocząć użycie, tylko wtyczka nie spodziewane i nie jest z adapterem i jest grubszy niż konwencjonalne gniazdko

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 024
    • Ft1 916
    • Ft6 355
    • Ft5 253
    • Ft1 813
    • Ft3 327
    • Ft3 327
    • Ft1 813
    • Ft7 263
    • Ft4 841