Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3436)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(3436)
    • 5 Star(3239)
    • 4 Star(170)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2021

    Dostałem ten przedmiot 7 dni roboczych po tym, jak go kupiłem. Przesyłka była niezła. Nie testowałem go na płycie elektrycznej, ale mogę powiedzieć, że lutownica i pistolet na gorące powietrze są bardzo szybkie w obsłudze. Przy wszelkich zmianach w bazie narzędzia reagują bardzo szybko. Jest bardzo mały i jest świetny, jeśli chcesz go nosić. Jestem zadowolony z tego zakupu, dobra cena, dobry rozmiar i wystarczająco silny, aby odpowiedzieć na potrzeby.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Zamówiony w dniu 22.01.2021 r. i otrzymany w dniu 02.02.2021 r. To bardzo ciche urządzenie. Miałem polisę ubezpieczeniową na zwrot podatku, wysłałem e-mail i czekam na ich powrót. Dla tych, którzy robią to zawodowo, może to trochę proste urządzenie. Ale dla twoich umiejętności, możesz wykonać dużo pracy z urządzeniem. Część plastikowa jest dostępna w opakowaniu do montażu na ścianie urządzenia. Kiedy ładunek wjedzie do Turcji, kupiec nazywa się I*** Y****. Zalogowali się bez nazwisk, żeby szybko załatwić odprawę celną. Poza tym, jeśli nie zostanie zdefraudowany przez kogoś po odprawie celnej, dane z PTT będą czekać w centrali, jest w dystrybucji. Czyste, ciche, niedrogie. Możesz to mieć ze spokojem umysłu. Jeśli nie możesz go dostać, dzwonią do Ptt, żeby pomógł z numerem namierzającym. Temperatura spada poniżej 300°, a prędkość wentylatora spada poniżej 5°. 300° i więcej, prędkość wentylatora może być regulowana między 5–10. Kawior jest bardzo ładny, lekki i cienki. Powodzenia.

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko. Dostałem produkt w ciągu 8 dni. Przetestowałem to doskonale, dziękuję. Mam nadzieję, że zwrócą cło. Cena jest nieco wyższa w porównaniu z produktami, które kupiliśmy w Aliexpress. Byłoby wygodniej zrobić zakupy tutaj, jeśli Banggood da Ci trochę więcej zniżki na cenę i dostawę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Imponująca stacja przeróbkowa w cenie; funkcjonalny, praktyczny, reagujący i posiada ciekawy bonus: struktura na dole do umieszczenia ścian. Nie podobała mi się tylko część podstawy, a co nie jest przymusem do produktu, jest to, że uważano, że na ścianie umieszcza się tylko część podstawy, a co za tym idzie, dmuchawę. Jeśli więc zdecydujemy się zainstalować stację przeróbkową na ścianie, będziemy musieli wybrać pozostawienie wiszącego żelaza lub jednorazowej (metalowej) i ruchomej podpory towarzyszącej produktowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Produkt dotarł do 30 dni z rzędu, dość szybko! Z tropieniem ok. Nie obciążono mnie podatkiem w Brazylii, a poczta dostarczyła go tutaj. Dotarła ona w piątek 07.05.2021, ale udało mi się ją odebrać dopiero dziś 10.05.2021. Stacja była dobrze zapakowana, wszystkie rzeczy w pudełku. Tylko pozostałe dwa produkty, które zakupiłam, wyszły z tego opakowania i były luźne w opakowaniu. Mogło być lepiej zapakowane, ponieważ mogły wypaść z plastikowych opakowań z powodu wysyłki. Dmuchawa gniazdo jest bez części ochronnej. Ujęcie to 3 piny standardu starych komputerów w Brazylii. 2 płaskie szpilki i cylindryczna ziemia. Bardzo mocne przymiarki i to jest dobre. Nie było z adapterami, ale ok. Włączyłam urządzenie działa zgodnie z oczekiwaniami, bardzo szybko się podgrzewa, zarówno dmuchawa jak i lutownica. Testowałem go na małym spawaniu i zrozumiałem, że ma bardzo dużą moc! Przylutowałem żelazo w temperaturze 180 stopni. Jeśli zwiększa temperaturę, którą naprawdę nagrzewa, to znaczy, powinien być dobry dla lutowniców o większej temperaturze topnienia. W teście ze spawania skończyłem usuwając miedź z płyty tak gorącą, więc ustaliłem, że około 180 stopni będzie idealne do małych robótek. Stacja ma automatyczne wyłączanie i chłodzenie dmuchawy, gdy jest umieszczona na podstawie. Przeprowadzę inne badania, ale tak jak się spodziewaliśmy. Polecam produkt i sprzedającego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Przesyłka do Norwegii trwała prawie miesiąc, ale otrzymała ją bez uszkodzeń. Opakowania to minimum, ale mniej bezużyteczny plastik, który trafia do kosza. Jestem pozytywnie zaskoczony jakością budowy w porównaniu z ceną. To zdecydowanie nie jest pro lutownica, ale dla moich lekkich projektów DIY jest idealny. Kontrola temperatury jest wystarczająco precyzyjna i można ją szybko dostosować. Wentylator Heatgun działa automatycznie po ustawieniu go z powrotem w pozycji spoczynku, aby szybko odpalić ciepło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Produkt się rozgrzewa. Albo Barry, którego używałem wcześniej, był naprawdę zły. Przy zamawianiu z Turcji, wziąć podatek wliczony, ponieważ zapłaciłem 34 Deg podatek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Banggood zawsze spełnia moje oczekiwania. To było 12 dni roboczych na dostawę. Bardzo szybko, opakowanie zewnętrzne myśli, że może mieć ochronę w stylu plastiku bąbelkowego, ale nie zagraża to w ogóle produktowi. To przyszło bardzo dobrze zorganizowane, doskonałe ten miniaturowy rozmiar, który sprawia, że blat ma więcej miejsca. Doskonale, bardzo zadowolony z tej inwestycji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Przybyliście w samą porę. Dobra sprawna jakość, już przetestowana, a w pierwszym podejściu wszystko dobrze spawalnicze żelazo nagrzewa się szybko, dmuchawa gorącego powietrza jest również szybka, ma ochronę przed zamknięciem się na bazie, aby uniknąć wypadków. W tej chwili moja ocena to 5 stopni W przyszłości mogę przejrzeć ocenę trwałości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Otrzymałem JCD 8898 2 w 1 Micro stacji lutowniczej, która jest świetna w cenie. Posiada lutowanie Stand i 3 dysze. Temperatura wentylatora może być regulowana za pomocą automatycznej pamięci po wyłączeniu zapamiętuje ustawienia, prędkość wentylatora od 1 do 10. Podoba mi się samozatrzymanie po umieszczeniu na uchwycie. Gdy zauważysz, że temperatura zmniejsza się, gdy czujnik wykryje magnesy, to automatycznie wyłączy się przy 100. Dwa wyłączone i naciśnięte przycisk dwa ekran wyświetlacza czerwonego światła. Lutownica ma możliwość zmiany końcówek z łatwością. Lutowanie ma ceramiczny element grzejny, a uchwyty są bezpieczne ESD (bezpieczne od wyładowania elektrostatyczne) lite gumowe wkładki, aby utrzymać ręce chłodne. Nie otrzymałem karty w zamówieniu. Przetestował produkt, który działa dobrze w stosunku do ceny. Mam nadzieję, że długo to potrwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft39 437
    • Ft21 081
    • Ft38 501
    • Ft59 419
    • Ft34 352
    • Ft31 862
    • Ft28 955
    • Ft21 021
    • Ft24 756
    • Ft204 136
    • Ft51 752
    • Ft23 106
    • Ft13 274
    • Ft6 639
    • Ft96 224
    • Ft18 180
    • Ft39 829
    • Ft9 623