Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4013)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(4013)
    • 5 Star(3768)
    • 4 Star(199)
    • 3 Star(24)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(16)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Imponująca stacja przeróbkowa w cenie; funkcjonalny, praktyczny, reagujący i posiada ciekawy bonus: struktura na dole do umieszczenia ścian. Nie podobała mi się tylko część podstawy, a co nie jest przymusem do produktu, jest to, że uważano, że na ścianie umieszcza się tylko część podstawy, a co za tym idzie, dmuchawę. Jeśli więc zdecydujemy się zainstalować stację przeróbkową na ścianie, będziemy musieli wybrać pozostawienie wiszącego żelaza lub jednorazowej (metalowej) i ruchomej podpory towarzyszącej produktowi.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Na starym laptopie, który utknął w USB3.0, działa jak SSD w prędkości. Norm, zobaczymy jak długo pożyją. Pierwszy miernik prędkości zapomniał zachować. Średni ekran - drugi pomiar. W drugiej linii wskaźnik odczytu wynosił 380, a rekordowy 198. W ostatnim z nich był 26, rekord 19 (obecnie odwrotnie). Ogólnie rzecz biorąc, prędkość nie jest stabilna i nie wiem, kto jest niestabilny... Może laptop jest dziwny, może nie jest niezawodny... Trzeci ekran to drugi i czwarty/ostatni restart linii.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Przybyliście w samą porę. Dobra sprawna jakość, już przetestowana, a w pierwszym podejściu wszystko dobrze spawalnicze żelazo nagrzewa się szybko, dmuchawa gorącego powietrza jest również szybka, ma ochronę przed zamknięciem się na bazie, aby uniknąć wypadków. W tej chwili moja ocena to 5 stopni W przyszłości mogę przejrzeć ocenę trwałości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Otrzymałem JCD 8898 2 w 1 Micro stacji lutowniczej, która jest świetna w cenie. Posiada lutowanie Stand i 3 dysze. Temperatura wentylatora może być regulowana za pomocą automatycznej pamięci po wyłączeniu zapamiętuje ustawienia, prędkość wentylatora od 1 do 10. Podoba mi się samozatrzymanie po umieszczeniu na uchwycie. Gdy zauważysz, że temperatura zmniejsza się, gdy czujnik wykryje magnesy, to automatycznie wyłączy się przy 100. Dwa wyłączone i naciśnięte przycisk dwa ekran wyświetlacza czerwonego światła. Lutownica ma możliwość zmiany końcówek z łatwością. Lutowanie ma ceramiczny element grzejny, a uchwyty są bezpieczne ESD (bezpieczne od wyładowania elektrostatyczne) lite gumowe wkładki, aby utrzymać ręce chłodne. Nie otrzymałem karty w zamówieniu. Przetestował produkt, który działa dobrze w stosunku do ceny. Mam nadzieję, że długo to potrwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Wysyłka była bardzo szybka w RPA. Kupiłem go 24 sierpnia i otrzymał go 24 września, ale dotarł 9 września i ponieważ żyję bardzo daleko wysyłka w RPA trochę potrwała. Produkt działa bardzo dobrze i nie zajmuje dużo miejsca. Jestem pod wrażeniem i daję mu 5 gwiazdek. Nigdy nie wahaj się kupić tego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Produkt przewoził stosunkowo szybko, zapakowany tylko w samym pudełku, przynajmniej zamkniętym zamkniętą pieczęcią, która próbowała ukryć lub raczej ukryć jego zawartość. Nie miał ochrony przed możliwymi ciosami. Stacja spawalnicza wygląda dobrze, trochę mniejsza niż sobie wyobrażałem. Jest to pierwszy spawacz, który kupił, który nie pochodzi żadnego rodzaju materiałów zużywalnych (cyna, flux,... ) Aby ułatwić ich testowanie, producenci zazwyczaj zawierają te produkty, aby zapewnić, że pierwsze zastosowania są wykonane z materiału, który uważają za optymalny, mogę powiedzieć, że ostatni spawacz, który kupiłem (z ceną poniżej tej) zawierał 2 cewki cyny o różnej szerokości. Co trwało dość długo, ta stacja jest z JCD. Spodziewałem się, że będzie w niej coś zawierać, ale nie, sprzedają to na gołe plecy, gadżet i nic więcej. Zalety: Uznana marka, więc mam nadzieję, że będzie łatwo uzyskać części zamienne, w razie potrzeby (spawacz, o którym mówiłem wcześniej, usunąłem go, ponieważ końcówka tak dużego użytkowania będzie się pogarszać, przyjmuje tylko wskazówki tej marki i gdzie go kupuję (dawno temu) Już przestałem pracować z tą marką, więc nie mogę znaleźć części zamiennych) Zalety: Nie zawiera żadnych materiałów zużywalnych, więc jeśli nie masz pasty do lutowania i strumienia, nie będziesz w stanie spróbować w warunkach. Nie podoba mi się to, że dmuchawa ma podparcie w bazie, nie wiem, jak ciepło wpłynie na bazę, po ciężkim użyciu, czy fakt, że kiedy już z nią skończysz i użyjesz lutownicy, Jest tak blisko przycisków ustawiających.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Bardzo szybka dostawa 6 dni dokładnie, paczka dotarła w idealnym stanie, wszystko działa, należy uważać, jednak sprawdziłem temperaturę żelaza, ponieważ wydawało mi się bardzo niska w porównaniu do instrukcji, Zrozumiałem, że można dokonać korekty jednocześnie naciskając klawisze, a następnie je wypuszczając, zdajesz sobie sprawę, że masz różnicę (-99 do +99) dla mojej części, Stąd ta duża różnica T° między wyświetlaną wartością (record) a rzeczywistą wartością zmierzoną na poziomie rozpadu żelaza poprzez zmniejszenie tej korekty do +5 I stanowi nominalne działanie żelaza. Jestem bardzo zadowolony z produktu, całkowicie spełnia moje oczekiwania. dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Król
    PL
    24/08/2021

    Stacja lutownicza jest bardzo dobra. Czas podgrzewania żelaza i pistoletu gorącego powietrza jest doskonały (około 20s). Wyświetlacz jest wystarczająco jasny (ale nie ma opcji zmiany jasności). Pręd zasilający nie jest tak elastyczny, jak bym chciał, ale nadal nadaje się do użytku. Jedna rzecz, z którą miałem problem to to, że część warstwy ochronnej wkładu lutującego spadła, ale stacja nadal działa dobrze nawet po tym. Mogę polecić tę stację lutowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Wielka Jakość dla pieniędzy Stacje lutownicze/Rozszczelniające. Lekka, przenośna i otrzymana w ciągu 7 dni 👍. Cyfrowa kontrola temperatury zarówno dla broni Solering Iron, jak i Desolera Gorącego Powietrza, z 10-stopniowym cyfrowym sterowaniem wentylatora. Zamówiłam wersję 220v do użytku w dół pod (Aus) Został wysłany z wtyczką HK (dwie okrągłe piny), ale nie ma problemu, jak standardowe złącze montażowe panelu IEC, co pozwala na prostą zmianę kabla zasilającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    Funkčnosť veľmi dobrá . Pri 300•C na teplovzdušnej pištoly je sila fúkania na úrovni 5 čo je dost silné takže treba dávať pozor aby vám neodfúklo SMD súčiastku .Je treba nakalibrovat hrot spajkovacky

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.94
    • US$119.99
    • US$109.99
    • US$289.89
    • US$118.95
    • US$119.57
    • US$179.99
    • US$46.99
    • US$179.99
    • US$179.39
    • US$379.99
    • US$189.99
    • US$49.99
    • US$34.64
    • US$142.98
    • US$73.49
    • US$113.41
    • US$5.33