Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2019

    Comprei 2 Relógios veio bem embalado protegido pela isolados contra arranhões mas um relógio veio com a parte traseira do relógio cor do mostrador branco veio quebrado o vidro, quero pelo menos o reembolso de um por quer não dá para usar devido o vidro pode cortar o meu braço. Mais o relógio preto e lindo gostei muito eu recomendo comprarem na loja Banggood Obrigado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Dziękuję Bangood za artykuł Sète, który otrzymałem z góry....1

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2019

    Très belle montre pour un prix accessible

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2018

    super recomendo chegou antes do tempo estimado. muito bom relógio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Przyzwoity zegarek. Ładna waga. W cenie lepsze opakowanie, opakowanie i instrukcje byłyby o wiele lepsze. Nie było też żadnych filmów ochronnych na żadnej powierzchni zegarka. Poza tym, to dobry zegarek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Super!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Bardzo atrakcyjny zegarek. Nie wiedziałem, że to samo się nakręca. Zespół jest tani, ale silny. Funkcja podkrążków nie jest znana. Kosztuje więcej niż powinno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2019

    O Relógio JARAGAR é automático, é bonito, elegante e muito vistoso, mas não tem reserva de corda, depois que tira do pulso ele para e toda vez que se vai usar a hora deve ser acertada, o meu veio com um vidro da tampa traseira quebrado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    FR
    20/08/2018

    remontage à la main recommandé, mais fonctionne très bien. Grosse montre classe, et très remarquée. heure lisible sans lunettes. Tous les boutons sont accessoires mais opérationnels. Je conseille...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2019

    muito bonito, me surpreendeu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.84
    • US$29.33
    • US$26.24
    • US$35.81
    • US$62.91
    • US$59.18
    • US$30.71
    • US$13.85
    • US$32.27
    • US$69.29
    • US$18.99
    • US$46.21
    • US$36.86
    • US$48.93
    • US$33.79
    • US$53.82
    • US$39.99
    • US$36.92