Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(8)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2021

    Mega! Dobrze dobrane, gładkie powierzchnie, wszystko oprócz baterii i odbiornika (jak opisano), super ładne, niestety brak instrukcji, ale właściwie samo wyjaśniające. Podwójnie kartonowe opakowanie, nic uszkodzonego Przy aileronach, wysokości, bokach i klapach!, serwo i regulatorach preinstalowanych, musi być zainstalowany tylko ugięcie, prawdopodobnie z powodu transportu Ochrona, klasa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Odtworzyłem żółty J3 1400mm 4 kanał Hobbyking, Blitz RC lub Star Max nie raz, ale trzy razy z rzędu. Byłoby miło, aby mieć co najmniej jeden z reklamowych modeli z klapkami. Więc uważaj, jeśli zamówisz ten samolot, nie spodziewaj się, że otrzymasz to, co reklamowali. Równie dobrze może być wymieniony jako rodzaj torby na zakupy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Great Toprc J3 fun cub trainer. 6 channel, 155cm wingspan, 110cm long fuselage, wheels diameter is 9cm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Świetna klasyczna skala Piper J3 młode. Ale nie tak jak na zdjęciach i opisie. Jest żółty, nie biały i zielony, ma 1400 mm rozpiętość skrzydeł, nie 1500 mm, jest bez klap, tylko 4 serwo, właz akumulatorowy jest na dole samolotu, a nie na górze. Silnik ma 3648 700kv, esc 45A.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Świetny samolot jednak i nie odbierał zabawy młode zielone i białe samolot z obrazem. Otrzymałem też żółte 1400mm młode. Nie zrozum mnie źle. To doskonały samolot i jestem zadowolony z tego i błędu. Ale...... Wiedz tylko, że wygląda to na dość duże prawdopodobieństwo, że ty też możesz odebrać żółte młode. Nie będę umieszczał zdjęć, bo inny recenzent umieścił ich zdjęcia, a moje nie jest inne. Dokładnie to samo. Z innej strony jestem pewien, że żółte 1400 mm młode jest znacznie droższe niż ten model, więc jest to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Odtworzyłem żółty samolot nie taki, jaki chciałem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Duży silnik 700kv, 40A esc, śmigło 12x6 gotowe na baterię 3S lub 4S. W skrzydłach mają 9g serwo, w kadłubie steru i w windzie 25g.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Dostarczono to, co było na liście, te same kolory i model. Happy out, wszystko wydaje się w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$265.64
    • US$125.99
    • US$125.99
    • US$461.99
    • US$75.50
    • US$278.85
    • US$287.49
    • US$252.99
    • US$265.64
    • US$80.49
    • US$82.81
    • US$570.56
    • US$95.99
    • US$184.79
    • US$75.89
    • US$106.28
    • US$136.84
    • US$23.09