Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2020

    Otrzymane z dobrej jakości..jego zestaw pnp. Myślałem, że to RTF. Więc teraz zamów pilota i Bettry.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Z większą naklejką staje się piękna, przybyli natychmiast dobrzy ludzie z Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    All I Can Say Is Wow & Double Wow!!! I Purchased The Kit Version of This Airplane {"ORANGE" IN COLOR} And It Was A Pleasure to Build And It Turned Out Spectacular... "See Attached Photos"

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Samolot przyleciał w dobrym stanie, jak obiecałem. Przykleiłem tylko końcówkę steru i włożyłem baterię 3S 2200 mA i odbiornik. Wszystkie serwo zaczyna działać. Ale silnik nie działa. Dlatego dałem tylko 4 gwiazdki. Podręcznik z opisem środka grawitacyjnego i stacją kontrolera lotu byłby miły. Ale to nie było wliczone. Ale znalazłem w swoich pudełkach stary sterownik 60 A bez BEC. Używam teraz sterownika HLK-31 tylko do BEC. Ten samolot leci całkiem prosto bez kontroli lotu. Moc wystarczy. Ale uważajcie na prędkość, jeśli odcięcie silniki do lądowania. Schodzę dość szybko, prawie jak pianino. I potrzebujesz prędkości powietrza, żeby nos się podnosił, zanim dotknie ziemi lub wody. W przeciwnym razie HLK-31 skoczy z powrotem w powietrze. Plusy potrzebują innego koloru, aby łatwo patrzeć w powietrzu. Chciałbym go kupić jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Dobry element poszedł do wersji plug n play, wszystkie działa, a nawet miał zestaw led,s i kontroler lotu, ale napis na nim jest chiński, więc nie jest używany, leci całkiem dobrze bez niego, ale także pianka pomarańczowa wygląda super

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    W dniu urodzin 2019 r

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Bardzo ładnie, pięknie lata

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Uwielbiam to.. Próbowałem to załatwić przez 2 lata

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Żółty HLK-31 przybył dzisiaj i jestem bardzo zadowolony z tego, jak wyglądał w ogromnym pudełku z w pełni uformowaną kołyską z pianki. Zbudowałem dwa inne zestawy, które są tak zaprojektowane, były bardzo dobre latawce na lądzie, morzu i śniegu. Zaczynając teraz budować, już mieć silnik i RSG do niego. To będzie moja śnieżna ulotka tej zimy. Wiosną, będzie zabawnie zlecieć z rzeki Missouri.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Nie można podłączyć stabilizatora do r/x, nie wydaje się działać, nie było światła z zasilania, poza tym ok. . o imieniu Spence.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft101 889
    • Ft28 055
    • Ft37 218
    • Ft24 737
    • Ft34 181
    • Ft47 746
    • Ft67 057
    • Ft58 238
    • Ft71 614
    • Ft45 116
    • Ft32 925
    • Ft35 545
    • Ft24 607
    • Ft27 016
    • Ft4 850
    • Ft26 365
    • Ft22 784
    • Ft7 139