Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2021

    2 peddle, pałeczki i kable połączeniowe. Przetestuję to później w studiu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Bardzo dobry produkt. Sprawdza się, działa świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Świetny symulator bębnów. Ma inne demo, różne dźwięki. Wyjście słuchawkowe/głośnika i wejście mp3. Mój syn to uwielbia. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Oni są niesamowici!! Dźwięk jest jak gra na prawdziwych perkusji!!! Myślę, że to najlepsze, co można kupić w 2021 roku!!! Rekomenduję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    The product arrived quickly. The quality of the product is very good. I definitely recommend this product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Dzieci naprawdę lubią ten wspaniały produkt. Wprowadza radość i rytm, pomaga im uwolnić stres i sprawia, że cieszą się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Recebi a encomenda incompleta faltando as baquetas e ainda não pude testar o produto, por isto não estou totalmente satisfeito.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Perfekcyjna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Pracują bardzo solidnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    seems so good!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.08
    • US$19.62
    • US$3.66
    • US$8.99
    • US$8.99
    • US$16.16
    • US$23.09
    • US$173.24
    • US$11.54
    • US$14.88
    • US$52.99
    • US$17.31
    • US$25.47
    • US$78.99
    • US$108.56
    • US$17.24
    • US$33.34
    • US$26.55