Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(158)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(158)
    • 5 Star(121)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Działa idealnie. Aplikacja jest w języku chińskim, ale można wybrać region przy podłączeniu do detektora, nie ma problemu.. Długa lista większości krajów. Instrukcje są po chińsku, ale to nie problem. Kiedy zostanie zainstalowany, dowiesz się bardzo szybko, jak działa. Najpierw skalibrować na zewnątrz przez co najmniej dziesięć minut i niż wziąć go do środka abd podłączyć za pomocą adaptera USB lub powerbanka. Po kalibracji na zewnątrz można odłączyć powerbank i umieścić go w adapterze USB. Nie ma problemu. Łączy się detektory nore w aplikacji, jeden w salonie, jeden w sypialni i tak dalej. Zielone światło na detektorze, kiedy się połączy. I miga na zielono, gdy mierzy. Kupię więcej. Świetny produkt i dobra cena. Szybka wysyłka i świetny sprzedawca.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Drugi rozkaz. Styczeń-29 2021 13:15:17 Działa idealnie. Aplikacja jest w języku chińskim, ale można wybrać region przy podłączeniu do detektora, nie ma problemu.. Długa lista większości krajów. Instrukcje są po chińsku, ale to nie problem. Kiedy zostanie zainstalowany, dowiesz się bardzo szybko, jak działa. Najpierw skalibrować na zewnątrz przez co najmniej dziesięć minut i niż wziąć go do środka abd podłączyć za pomocą adaptera USB lub powerbanka. Po kalibracji na zewnątrz można odłączyć powerbank i umieścić go w adapterze USB. Nie ma problemu. Łączy się detektory nore w aplikacji, jeden w salonie, jeden w sypialni i tak dalej. Zielone światło na detektorze, kiedy się połączy. I miga na zielono, gdy mierzy. Świetny sprzedawca i szybka wysyłka!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Kontroler jakości powietrza w pokoju. Instrukcje towarzyszące urządzeniu są tylko w języku chińskim. Dla prawidłowego funkcjonowania urządzenia musi być podłączony do gniazda USB i nie odłączony, ponieważ musi być skalibrowany na świeżym powietrzu, albo mieć gniazdko w pobliżu okna lub korzystać z banku ładowania. W przypadku aplikacji, która przyjmie język używany przez telefon, lepiej jest przejść do Google Play i pobrać „Xiaomei Smart" (nie Xiaomi) i nie używać kodu QR, który prowadzi do chińskiej sieci społecznościowej. Jeśli posiadasz urządzenie Vson, znasz resztę, inaczej... Konieczne jest zarejestrowanie się na stronie Vson poprzez aplikację, następnie wyszukanie urządzenia o numerze WP6003 i dodanie go do listy obsługiwanych. Następnie musi być dołączony do Bluetooth, który pojawia się wraz z adresem mac na liście, która przedstawia aplikację. Tutaj musisz skalibrować co najmniej 10 mns na zewnątrz, a następnie przed zainstalowaniem go w żądanym pomieszczeniu, przejdź do Ustawienia i potwierdź Kalibrację i wskazówki. Wartości zewnętrzne muszą być bliskie zeru Kiedy musisz potwierdzić wpis w aplikacji, musisz nacisnąć niebieski przycisk po prawej stronie górny (jest po chińsku, po lewej stronie Anuluj). Następnie urządzenie zaczyna działać i rejestruje pomiary. Czas trwania zapisu można zmienić z 5 minut na 4 godziny w Ustawieniach. Z odstępem 5mns, możemy nagrać 5 dni, z 10mns, 10 dni, 30mns 31 dni, 60mns 63 dni... Aby zrozumieć różne dane, istnieje Wikipedia w języku francuskim, angielskim, niemieckim i innych. Nie wiem, czy wszystko włożyłem, ale to dobry początek, więc mam nadzieję, że pomiary są wiarygodne. Z czasem. PS: Aby sprawdzić, czy działa, rozpylić kilka perfum w pobliżu urządzenia i spojrzeć na wyniki. Otrzymane w ciągu 6 dni, wysłane 23/01 z Chin i otrzymane w dniu 29/01 we Francji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Rozpakowałem go tak daleko, nie zdążyłem jeszcze sprawdzić.... Wskazówki są tylko po chińsku, a to jest zawsze mój pupilek... Ale jestem pewien, że to rozgryzę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Nem tűnik pontos készüléknek ugyanabban a helyiségben egy netatmo kétszer annyi co2-t mér

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Urządzenie za te pieniądze jest sprawne, trochę bałaganu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • gmp009
    PK
    16/04/2021

    Dostarczanie było dość szybkie, o produkcie działa jak to opisać, ale po raz pierwszy na początku trzeba trochę czasu, aby pokazać jakość powietrza wokół u. Poza tym wszystko jest super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Chyba działa. Podręcznik jest po chińsku. Ale znalazłem aplikację Xiaomei Smart z Vson Technology.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Dobra część, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Inteligentny USB Bluetooth APP Control Temperatura powietrza Formaldehyd TVOC Dwutlenek węgla CO2 Globalny monitor detektor pogody, wsparcie Android IOS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 492
    • Ft6 271
    • Ft5 419
    • Ft2 876
    • Ft13 043
    • Ft14 957
    • Ft4 271
    • Ft5 187
    • Ft7 049
    • Ft5 187