Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2499)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2499)
    • 5 Star(2393)
    • 4 Star(100)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Realna ocena: 2,5 STARS (jeśli dam mniej niż dobrą recenzję 4stars, moja recenzja nie zostanie opublikowana) . To jest produkt OK. Jeśli kupujesz w promocji za 22 euro lub mniej. . Możesz wydać 44 euro i kupić dobry aparat z EUFY, który zapewnia prawdziwą jakość usług. . Śledzenie nie jest dobre. . Kupuj tylko wersję międzynarodową, unikaj chińskich wersji. Nie kupuj też dzwonka wideo. Tylko jeśli kiedyś wypuszczą międzynarodową wersję, pewnego dnia mi podziękujesz. . Weredykt końcowy: Ta kamera jest dobra do sprawdzenia, co się dzieje w twoim domu. Nie dla prawdziwej ochrony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2020

    Kupiłem go, żeby sprawdzić, co u naszego psa, kiedy jesteśmy poza domem. Wykonuje bardzo dobrze swoją pracę, jest regulowany przez aplikację i można również używać mikrofonu do rozmowy. Konfiguracja była prosta, być może jedynym mankamentem jest brak gniazda do podłączenia kabla USB, ale ogólnie jestem bardziej niż zadowolony. Myślę, że wkrótce kupię inne miejsca w innych pokojach.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    The camera works good. The image quality is perfect for this price point. The camera works with the Mi Home app and the pairing was easy. Movement detection is accurate, but not perfect. Also you get security alerts when the light in the room changes. The plastic of the camera feels premium. The camera is compatible with Alexa so you can create routines and control them from the app. For storage I use 32GB SD card. The backup can be stored aslo on a local NAS. The one disappointed is that you can't save the security events in the cloud.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Jakość produktu jest wyjątkowa, było 15 dni roboczych, aby przyjechać do mojego domu, co pozostaje do życzenia to sposób pakowania produktu, przychodzi tylko zapakowany plastikowy worek bez żadnych zabezpieczeń, nie zrobiłem jeszcze testów, Mam nadzieję, że produkt nie jest uszkodzony, myślę, że Banggood lepiej spakuje produkty, które sprzedaje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Przyjechał dziś do Węgier z DPD. W pierwszej konfiguracji nie rozpoznał kodu QR z mojego ekranu, więc zrobiłem zrzut ekranu i wydrukowałem go, i to rozwiązało problem. Nocny widok jest zaskakująco dobry.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Received the order yesterday and got it set up. Had some trouble creating the account but after a few tries, was successful in registering the account. From then on, the connection to the WIFI and access to the camera went smoothly. the package arrived ahead of expectations. My only complaint is that there is no USB Power Adaptor provided so have to locate one at home. Pictures below show the box, and info, camera with normal lighting and dark with the camera showing the InfraRed illumination

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Bardzo dobry aparat, z niesamowitą jakością obrazu i funkcji. Dobra jakość/cena Dostarcza tak, jak reklamuje, Xiaomi na nim jest najlepiej jak zawsze. Zamówiłem dwa i jestem z tego zadowolony, zdecydowanie polecam. Około 20 dni do dostarczenia do Portugalii, dobrze zapakowane, chociaż narożniki są trochę rozbite, nie było żadnych uszkodzeń produktu, ale sugeruję, jako urządzenia elektroniczne, użyć folii bąbelkowej lub równoważnej, Ponieważ wiemy, że te pakiety są poddawane nieostrożnemu leczeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Produkt dotarł bardzo szybko, to było 14 dni roboczych, sklep jest niezawodny. Jak widać na zdjęciach produkt nie jest dobrze zapakowany co może uszkodzić produkt w perkus dostaw, bangood pozostawia wiele do życzenia w tym zakresie, powtarzam, że może być lepiej zapakowany, w tym modelu nie jestem źródłem, Dodatkowo produkt w tak jest bardzo dobrze wykończony i jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Πολύ καλή κάμερα, με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και λειτουργίες. Καλής ποιότητας... εύκολη σύνδεση...Δεν έχει τροφοδοτικό.. λάθος... Γρήγορη αποστολή!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Doskonały czas dostawy.Facilitissima konfiguracja wychodzi podręcznik w języku włoskim. Jakość wideo HD. Noktowizor doskonały. Możesz rozpocząć nagrywanie poprzez aplikację lub automatycznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 476
    • Ft17 068
    • Ft115 633
    • Ft6 083
    • Ft11 561
    • Ft22 211
    • Ft30 123
    • Ft2 431
    • Ft10 039
    • Ft8 822
    • Ft18 255
    • Ft2 127
    • Ft17 038
    • Ft7 909
    • Ft22 820
    • Ft1 823
    • Ft6 083
    • Ft8 031