Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2591)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2591)
    • 5 Star(2480)
    • 4 Star(102)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Realna ocena: 2,5 STARS (jeśli dam mniej niż dobrą recenzję 4stars, moja recenzja nie zostanie opublikowana) . To jest produkt OK. Jeśli kupujesz w promocji za 22 euro lub mniej. . Możesz wydać 44 euro i kupić dobry aparat z EUFY, który zapewnia prawdziwą jakość usług. . Śledzenie nie jest dobre. . Kupuj tylko wersję międzynarodową, unikaj chińskich wersji. Nie kupuj też dzwonka wideo. Tylko jeśli kiedyś wypuszczą międzynarodową wersję, pewnego dnia mi podziękujesz. . Weredykt końcowy: Ta kamera jest dobra do sprawdzenia, co się dzieje w twoim domu. Nie dla prawdziwej ochrony.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Received the order yesterday and got it set up. Had some trouble creating the account but after a few tries, was successful in registering the account. From then on, the connection to the WIFI and access to the camera went smoothly. the package arrived ahead of expectations. My only complaint is that there is no USB Power Adaptor provided so have to locate one at home. Pictures below show the box, and info, camera with normal lighting and dark with the camera showing the InfraRed illumination

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    The camera works good. The image quality is perfect for this price point. The camera works with the Mi Home app and the pairing was easy. Movement detection is accurate, but not perfect. Also you get security alerts when the light in the room changes. The plastic of the camera feels premium. The camera is compatible with Alexa so you can create routines and control them from the app. For storage I use 32GB SD card. The backup can be stored aslo on a local NAS. The one disappointed is that you can't save the security events in the cloud.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Witam, ten artykuł jest wysokiej jakości i chcę podziękować Bangood za wrażliwość na dostawę i wysyłkę produktów, dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Πολύ καλή κάμερα, με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και λειτουργίες. Καλής ποιότητας... εύκολη σύνδεση...Δεν έχει τροφοδοτικό.. λάθος... Γρήγορη αποστολή!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Doskonały czas dostawy.Facilitissima konfiguracja wychodzi podręcznik w języku włoskim. Jakość wideo HD. Noktowizor doskonały. Możesz rozpocząć nagrywanie poprzez aplikację lub automatycznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Doskonały aparat. Ma super obraz, nawet w nocy, kiedy jest włączony tryb nocny. To moja druga kamera i jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie polecam. Dostawa była w ciągu trzech dni od czeskiego magazynu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Very good home security camera. Works with EU server Xiaomi Home APP. The best price. Good packed. Fast and free shipping. Good quality video. See nice. Recommended to buy ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Produkt jest ładny, a aplikacja jest bardzo łatwa w użyciu. Jakość obrazu i dźwięku są doskonałe. Dotarł do mojego adresu w Turcji w 10 dni. Kupiłem go płacąc podatki, ale okazało się, że to 51,64 tl podatku. Mam nadzieję, że zostanie zwrócona w ramach gwarancji podatkowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Chcemy używać kamery jako opiekunki i spełnia wszystkie wymagania. Dźwięk w 2 sposób działa idealnie, a jakość obrazu jest tak dobra nawet w nocy. Również dołączony kabel jest wystarczająco długi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 060
    • Ft5 686
    • Ft6 002
    • Ft11 376
    • Ft19 910
    • Ft24 335
    • Ft3 790
    • Ft10 744
    • Ft9 795
    • Ft5 370
    • Ft27 812
    • Ft6 176
    • Ft28 444
    • Ft5 370
    • Ft4 738
    • Ft12 043
    • Ft5 370
    • Ft49 305