Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(948)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(948)
    • 5 Star(874)
    • 4 Star(66)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2020

    Elég jó, de kell hozzá egy normális konzol, mert nem lehet eléggé a ház falával párhuzamosan fordítani. Persze a képminőség nem profi és éjszaka se ad nappali fényt, ahogy a reklámfotón. Ház utca felőli oldalát figyelve 10 nap alatt merült le ( pedig nem egy forgalmas főútvonal mellett van, hanem egy csendes mellékutcában. A humán detektálás se mindig megy, és azt se tudom beállítani, hogy csak emberi jelenlétre reagáljon. És sajnos nem vesz fel minden mozgást, a felvétel is viszonylag későn kapcsol be mozgás esetén. Szerencsére sikerült fél áras akcióban megvenni. A téli fagyban nem tudom, az akksik hogy fognak teljesíteni, kár, hogy nem cserélhetők.

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Świetny aparat... mam problemy z połączeniem GW i kamery razem, ale nic, czego jeden reset nie naprawi... Naprawdę polecam ten aparat, łatwy w obsłudze, łatwy w konfiguracji, łatwy w zarządzaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 15 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    The best Home security camera set in price category ~80€. Optimal price. Good packed. Free and fast shipping. Works good. Recommend for buy👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Świetny zakup, choć szczerze mówiąc, to trochę mylące, żeby wszystkie moje były w parze. Również jedna z jednostek przybyła z jedną z dwóch bram przełamanych czymś wewnątrz bramy. Mam w sumie 3 i nadal nie mogę zmusić wszystkich do pracy w pojedynkę? To bardzo frustrujące. Chociaż kamery podczas pracy działają świetnie!! Fakt, że nie dostałem wiadomości od Banggood CS o zepsutym Gateway frustruje mnie jeszcze bardziej niż nie móc połączyć wszystkich 3? Po tym, jak aplikacja zapyta, czy chciałbym w parę sekund, to tyle, ile mogę dostać, szukałem wszędzie wewnątrz aplikacji i dodać dalej, lub resetować wszystkie 3 kamery wielokrotnie. Do tego momentu, kiedy nie mam jeszcze pary, którą kupiłem w Używaniu? Ze względu na ten niefortunny problem... chętnie pomogę z tym problemem, jak również złamaną Bramą Banggood. Ostatnie, co muszę dodać, to czas, który trzeba było dostać się do moich drzwi, a to było o ile pamięć trwa jakieś 2 miesiące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Idealna kamera do użytku domowego i bezpieczeństwa w domu. Dostawa na Słowację odbyła się w ciągu 2 tygodni z linią priorytetową. Kamera może być zamontowana przy użyciu taśmy 3M lub śrub. Aplikacja Xiaomi Home jest bardzo intuicyjna, a dzielenie się z członkiem rodziny jeszcze łatwiejsze. Ruch alarmowy kamery jest uruchamiany przez każdy ruch, który ma miejsce na widoku, nawet mucha uruchamia go wraz z prostym hałasem przejeżdżającym samochodem. To oznacza podstawowe wykrywanie ruchu. Jeśli używasz ludzkiej wykrywania, to uruchamia się tylko wtedy, gdy człowiek znajduje się w monitorowanym obszarze. Mikrofon kamery jest bardzo czuły. Działa dwukierunkowo z wbudowanym głośnikiem. Widok jest całkiem jasny po jego ustawieniu na HD. Czas pracy na baterii jest niesamowity po 1 miesiącu użytkowania, bateria spadła do 70%. Mam kartę microSD 16GB włożoną do bramy i nagrywa dla mnie 30sek. Około 60 wykrytych w ciągu jednego tygodnia zajęło tylko 4 GB pamięci. 16 GB karty wystarczy. Możesz przeglądać te klipy i poprawiać lub usuwać je przez aplikację xiaomi. Więc nie trzeba usuwać karty i przeglądać ją w komputerze. Nie przestał działać jak inne marki jak D-Link, więc to jest „dla mnie". Jeśli ustawisz ustawienia aplikacji w systemie operacyjnym w telefonie, jak wyłączyć optymalizację baterii, itd.... Wtedy działa 24/7 i otrzymujesz powiadomienia. Jeśli po kliknięciu w telefon są powiadomienia, musisz otworzyć aplikację, przejść do sekcji monitorującej i napiąć się na każde uruchomione tam powiadomienia, w przeciwnym razie zostaniesz powiadomiony o wcześniejszych wykryciach. Jestem za to wdzięczny i na pewno kupię kolejne 1 lub 2. Mam nadzieję, że ta mała recenzja pomoże i życzę miłego dnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2020

    Szokásos tökéletes minőség, tökéletes kép akár éjjel is. A teljes ára kicsit húzós, de volt rá kupon, így 20 jó magyar ezrest simán megért, ha lesz még eksön veszek párat.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Bangood i sprzedawca są bardzo miłe i przyjazne dla klienta, gorąco polecam je. Był problem z zakupionym produktem i zaoferowali mi nowy produkt. Dziękuję bardzo. Paczka dotarła bez szwanku. Cieszę się, że od razu do ciebie napisałam, a nawet tego nie rozpakowałam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2020

    Dostawy trwały dłużej niż zakładano, ponieważ pozycja nie wyczyściła ceł w Europie zgodnie z przeznaczeniem z usługą „Linia priorytetowa UE", więc została zatrzymana i zatrzymana przez organy celne. Po wpłaceniu 32 USD na celnik, kamera została dostarczona. Po złożeniu dokumentów do Banggood po sprzedaży dział koszty zostały zwrócone ze względu na „Tarrif Insurance". Kamera sama w sobie jest genialna. Dobre, jakość czuć w dłoni i świetny wizerunek. Łatwy w konfiguracji i instalacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Bardzo ładne i funkcjonalne urządzenie. Łatwy montaż, ale jakość wideo, nawet przy 1080p nie jest najlepsza.Na końcu 10 metrów ogrodu widać niewyraźne do momentu nie odczytu płyt i aplikacja referendalna ma kilka funkcji, nie integruje się nawet z Alexą. Pro jest połączenie Wi-Fi, bateria (trwa miesiące), która wyklucza kable i zasilacze oraz fakt, że zapisujesz dane na wolnej Chmurze. Polecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 934
    • Ft10 157
    • Ft16 315
    • Ft5 693
    • Ft2 469
    • Ft17 270
    • Ft20 318
    • Ft24 628
    • Ft10 496
    • Ft14 160
    • Ft5 644
    • Ft7 694
    • Ft6 463
    • Ft5 847
    • Ft6 155
    • Ft6 432
    • Ft10 773
    • Ft3 384