Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(957)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(957)
    • 5 Star(883)
    • 4 Star(66)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Świetny aparat... mam problemy z połączeniem GW i kamery razem, ale nic, czego jeden reset nie naprawi... Naprawdę polecam ten aparat, łatwy w obsłudze, łatwy w konfiguracji, łatwy w zarządzaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 15 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Idealna kamera do użytku domowego i bezpieczeństwa w domu. Dostawa na Słowację odbyła się w ciągu 2 tygodni z linią priorytetową. Kamera może być zamontowana przy użyciu taśmy 3M lub śrub. Aplikacja Xiaomi Home jest bardzo intuicyjna, a dzielenie się z członkiem rodziny jeszcze łatwiejsze. Ruch alarmowy kamery jest uruchamiany przez każdy ruch, który ma miejsce na widoku, nawet mucha uruchamia go wraz z prostym hałasem przejeżdżającym samochodem. To oznacza podstawowe wykrywanie ruchu. Jeśli używasz ludzkiej wykrywania, to uruchamia się tylko wtedy, gdy człowiek znajduje się w monitorowanym obszarze. Mikrofon kamery jest bardzo czuły. Działa dwukierunkowo z wbudowanym głośnikiem. Widok jest całkiem jasny po jego ustawieniu na HD. Czas pracy na baterii jest niesamowity po 1 miesiącu użytkowania, bateria spadła do 70%. Mam kartę microSD 16GB włożoną do bramy i nagrywa dla mnie 30sek. Około 60 wykrytych w ciągu jednego tygodnia zajęło tylko 4 GB pamięci. 16 GB karty wystarczy. Możesz przeglądać te klipy i poprawiać lub usuwać je przez aplikację xiaomi. Więc nie trzeba usuwać karty i przeglądać ją w komputerze. Nie przestał działać jak inne marki jak D-Link, więc to jest „dla mnie". Jeśli ustawisz ustawienia aplikacji w systemie operacyjnym w telefonie, jak wyłączyć optymalizację baterii, itd.... Wtedy działa 24/7 i otrzymujesz powiadomienia. Jeśli po kliknięciu w telefon są powiadomienia, musisz otworzyć aplikację, przejść do sekcji monitorującej i napiąć się na każde uruchomione tam powiadomienia, w przeciwnym razie zostaniesz powiadomiony o wcześniejszych wykryciach. Jestem za to wdzięczny i na pewno kupię kolejne 1 lub 2. Mam nadzieję, że ta mała recenzja pomoże i życzę miłego dnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    The best Home security camera set in price category ~80€. Optimal price. Good packed. Free and fast shipping. Works good. Recommend for buy👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Świetny zakup, choć szczerze mówiąc, to trochę mylące, żeby wszystkie moje były w parze. Również jedna z jednostek przybyła z jedną z dwóch bram przełamanych czymś wewnątrz bramy. Mam w sumie 3 i nadal nie mogę zmusić wszystkich do pracy w pojedynkę? To bardzo frustrujące. Chociaż kamery podczas pracy działają świetnie!! Fakt, że nie dostałem wiadomości od Banggood CS o zepsutym Gateway frustruje mnie jeszcze bardziej niż nie móc połączyć wszystkich 3? Po tym, jak aplikacja zapyta, czy chciałbym w parę sekund, to tyle, ile mogę dostać, szukałem wszędzie wewnątrz aplikacji i dodać dalej, lub resetować wszystkie 3 kamery wielokrotnie. Do tego momentu, kiedy nie mam jeszcze pary, którą kupiłem w Używaniu? Ze względu na ten niefortunny problem... chętnie pomogę z tym problemem, jak również złamaną Bramą Banggood. Ostatnie, co muszę dodać, to czas, który trzeba było dostać się do moich drzwi, a to było o ile pamięć trwa jakieś 2 miesiące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Encomenda chegou ao final de 3 semanas. sistema de tracking da encomenda muito bom. Obrigado

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Bardzo wysokiej jakości produkt w niskiej cenie, doskonały!!! Ona nie jest pierwsza!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Cześć Otrzymałem rozkaz tylko mały problem podstawa kamery jest podzielona więc kamera nie utrzymuje swojej pozycji Tu jest zdjęcie Jak ty to robisz? Serdecznie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Produkt przybył w 14 dni w idealnym stanie, nowy i oryginalny. Przetestowałem produkt i wszystko działało idealnie. Polecam sprzedającego i produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Dobrej jakości filmy. Aplikacja działa dobrze. Jednak kamera czasem wysyła fałszywe alarmy, jeśli włączasz tę funkcję. Każdy sposób, żeby kamera działała dobrze. W nocy nagrania są czyste. Dla tych pieniędzy jest to bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 996
    • Ft22 537
    • Ft39 626
    • Ft5 963
    • Ft10 542
    • Ft15 062
    • Ft2 980
    • Ft5 963
    • Ft14 911
    • Ft6 625
    • Ft11 145
    • Ft36 152
    • Ft6 324
    • Ft15 242
    • Ft28 620
    • Ft16 240
    • Ft9 940
    • Ft27 113