Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(233)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(233)
    • 5 Star(213)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2021

    Podoba mi się, szybko się rozgrzewa i wyładowuje. Ułatwia usuwanie uporczywych tłuszczów, zwłaszcza za pomocą pchacza do pędzla z brązu. Jedyną wadą jest to, że pojemność zbiornika wody jest niewielka, ale można to łatwo naprawić za pomocą plastikowej rury. Bardzo mi się podoba. Rozgrzewa się. Łatwiej byłoby korzystać z tych narzędzi. Po jednym kroku zbiornik jest już pusty.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    SK - Produkt dorazil przeciwko poriadku a bez problémov, vegrimi rýchlo z E Niderlan sreu. Bol zabalený v pevnej kartónovej krabici. Produkt som ešte neskfeed, je to darček na vianoce. V balení je velisha príslušenstva a ešte aj taška na uloženie. Za dobrú cenu som dostal velishmi dobrý produkt. •Aaaarem Banggood. ENG - Produkt dotarł w porządku i bez problemów, bardzo szybko z magazynu UE. Był zapakowany w solidne kartonowe pudełko. Nie próbowałam jeszcze produktu, to prezent świąteczny. Pakiet zawiera wiele akcesoriów, a także torba do przechowywania. Za dobrą cenę mam bardzo dobry produkt. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Rendben megjött. Az ablakon próbáltam ki először. Nagyon jól letisztította, de apró vízcseppeket hagyott, amit le kellet törölni. Első ilyen készülékem, eddig elégedett vagyok vele.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Bardzo szybka dostawa, była z torbą materiałową, która wydaje się dość wytrzymała, aby trzymać materiały. Jakość wydaje się w porządku, muszę jeszcze spróbować sprzętu, ale jestem pewien, że działa jak urok. Bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Z urządzeniem maksimum satysfakcji!! Wszystko działa tak jak powinno, materiał jest dość wysokiej jakości. Recenzja byłaby, ale nie mogę mieć tylu znaków :D :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo szybka wysyłka!Parowy czyścik wygląda wysokiej jakości.Używałem go dwa razy do teraz i mogę powiedzieć, że jest bardzo dobry zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Zamówiłem z Węgier, zapłaciłem PayPalem. Mam go stosunkowo szybko (około 1 tygodnia). Wszystko układa się świetnie. Dwa tekstylne mopy mają torbę z prezentami, którą można ładnie zapakować.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Wygląda bardzo dobrze. Dobrej jakości budowy mnóstwo akcesoriów i dużo więcej przypadków użycia do ich użycia!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    szuper a termék,szépen mos fel. a szállitás 40 nap volt,de ebben volt ünnepnap is. ha rekramaltam a hosszú idő miatt,rögtön válaszoltak es keszsegesek voltak.Thanks!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Potężnie i poręczna maszyna, torba ułatwiająca przechowywanie wszystkich elementów. Podczas czyszczenia połączeń kafelkowych trzeba użyć dużej siły, a system zamka nie trzyma pędzla wystarczająco mocno...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25,490
    • Ft15,230
    • Ft45,822
    • Ft15,541
    • Ft18,650
    • Ft11,189
    • Ft7,865
    • Ft9,233
    • Ft21,759
    • Ft90,962
    • Ft62,174
    • Ft10,943
    • Ft9,914
    • Ft6,215
    • Ft83,936
    • Ft121,243
    • Ft24,868
    • Ft25,197