Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(271)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(271)
    • 5 Star(245)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2021

    Podoba mi się, szybko się rozgrzewa i wyładowuje. Ułatwia usuwanie uporczywych tłuszczów, zwłaszcza za pomocą pchacza do pędzla z brązu. Jedyną wadą jest to, że pojemność zbiornika wody jest niewielka, ale można to łatwo naprawić za pomocą plastikowej rury. Bardzo mi się podoba. Rozgrzewa się. Łatwiej byłoby korzystać z tych narzędzi. Po jednym kroku zbiornik jest już pusty.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    SK - Produkt dorazil przeciwko poriadku a bez problémov, vegrimi rýchlo z E Niderlan sreu. Bol zabalený v pevnej kartónovej krabici. Produkt som ešte neskfeed, je to darček na vianoce. V balení je velisha príslušenstva a ešte aj taška na uloženie. Za dobrú cenu som dostal velishmi dobrý produkt. •Aaaarem Banggood. ENG - Produkt dotarł w porządku i bez problemów, bardzo szybko z magazynu UE. Był zapakowany w solidne kartonowe pudełko. Nie próbowałam jeszcze produktu, to prezent świąteczny. Pakiet zawiera wiele akcesoriów, a także torba do przechowywania. Za dobrą cenę mam bardzo dobry produkt. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    ... Przyjechał bardzo szybko z Czech... I w dobrym stanie!! ..wszystko jak opis produktu... ...mała puszka wody. ..dobrej jakości materiały.. .. Długowieczność.. czy to pokaże???

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Rendben megjött. Az ablakon próbáltam ki először. Nagyon jól letisztította, de apró vízcseppeket hagyott, amit le kellet törölni. Első ilyen készülékem, eddig elégedett vagyok vele.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Bardzo szybka dostawa, była z torbą materiałową, która wydaje się dość wytrzymała, aby trzymać materiały. Jakość wydaje się w porządku, muszę jeszcze spróbować sprzętu, ale jestem pewien, że działa jak urok. Bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Z urządzeniem maksimum satysfakcji!! Wszystko działa tak jak powinno, materiał jest dość wysokiej jakości. Recenzja byłaby, ale nie mogę mieć tylu znaków :D :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo szybka wysyłka!Parowy czyścik wygląda wysokiej jakości.Używałem go dwa razy do teraz i mogę powiedzieć, że jest bardzo dobry zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Zamówiłem z Węgier, zapłaciłem PayPalem. Mam go stosunkowo szybko (około 1 tygodnia). Wszystko układa się świetnie. Dwa tekstylne mopy mają torbę z prezentami, którą można ładnie zapakować.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Zamówiona w niedzielę, w środę, maszyna, zaskoczyła mnie stopniowym uwalnianiem pary podczas wibrowania maszyny, co oznacza, że na podłodze nie było wilgoci, ale podłoga była czysta i ciepła w dotyku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    szuper a termék,szépen mos fel. a szállitás 40 nap volt,de ebben volt ünnepnap is. ha rekramaltam a hosszú idő miatt,rögtön válaszoltak es keszsegesek voltak.Thanks!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38 463
    • Ft20 601
    • Ft63 708
    • Ft4 457
    • Ft5 731
    • Ft2 204
    • Ft18 394
    • Ft6 368
    • Ft60 523
    • Ft22 809
    • Ft53 515
    • Ft55 190
    • Ft63 708
    • Ft7 642