Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/11/2020

    Otrzymałem paczkę w 30 dni. Testowane i dobrze działają. Jedyna skarga jest taka, że produkt nie jest dobrze zapakowany i z tego powodu, miał kilka zadrapań na okładce, jak pokazują zdjęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Otrzymałem mój produkt w połączeniu, wydaje się być dobry, ale jeszcze go nie przetestowałem. Wyniki testu zamieścię później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Otrzymano moją prośbę, ale podczas otwierania pudełka, zauważono, że wewnątrz urządzenia jest coś luźnego, szumu grzechu. Co powinnaś zrobić?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Jeszcze go nie przetestowałem, przyznaję, że myślałem, że będzie dużo większy i mam nadzieję, że spełni specyfikację. Wysłany 17/07/21 przybył 02/08/21.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Doskonały produkt. Przybył doskonały, dobrze zapakowany i ze wszystkimi akcesoriami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Bardzo ładnie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Przybyliście w prawo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Doskonałe produkty zrobiły już test z miksera wiertarka i działa doskonale, zrobię nowe testy i polecam produkt i sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Wszystko było w porządku, nie byłem opodatkowany, sprawdźmy to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 157
    • Ft27 506
    • Ft54 972
    • Ft54 119
    • Ft5 972
    • Ft61 749
    • Ft18 159
    • Ft22 518
    • Ft30 189
    • Ft3 629
    • Ft20 439
    • Ft29 878
    • Ft20 754
    • Ft32 076
    • Ft14 464
    • Ft5 784
    • Ft22 012
    • Ft40 316