Opinie klientów

4.81 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 08/03/2018

    Although the product structure itself seems simple ... At delivery, the product box is damaged a lot. However, there is no performance problem with the product and it gives 5 stars.

    Komentarze
  • 03/10/2018

    mercadoria com aspecto de boa aparência agora colocar em funcionamento para testar sua eficiência

    Komentarze (1)
  • 12/02/2019

    Vivo numa zona onde tenho muitos picos de energia, e desde que liguei este aparelho nunca mais tive esse problema, Faz o que diz

    Komentarze (2)
  • 03/12/2020

    Witam sprzedawczyni, dzisiaj otrzymałem zamówienie, dotarł dobrze zapakowane i dostawa była szybka. Bardzo się cieszę, dziękuję.

    Komentarze
  • 02/09/2020

    Jest w świetnym stanie i już działa 👍

    Komentarze
  • 27/03/2020

    Cena jest bardzo dobra, ale Inteligentny Cyfrowy oszczędzacz energii powinien być pakiet do wysyłki trochę bardziej bezpieczny od uszkodzeń? Kupiłem cztery cyfrowe oszczędzające energię i jeden został zniszczony podczas naprawy. Pięć i pół tygodnia zajęło złożenie zamówienia na odbiór czterech jednostek.

    Komentarze
  • 21/01/2019

    De primeira impressão os produtos são muito bem acabados, todos vieram em perfeito estado e agora eu estou testando para ver se reduz ao menos um pouco a minha conta de energia!

    Komentarze
  • 26/09/2017

    O acabamento é muito bom e ainda acompanha um adaptador de tomadas. Vou testar e ver a eficiência dele.

    Komentarze
  • 09/05/2017

    MUITO BOM, PRODUTO CHEGOU JÁ ESTOU USADO, DO MESMO JEITO QUE FOI ANUNCIADO MUITO OBRIGADO

    Komentarze
  • 04/04/2019

    MUITO BOM

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,410
    • Ft7,940
    • Ft2,645
    • Ft6,469
    • Ft8,529
    • Ft48,833
    • Ft4,410
    • Ft35,006
    • Ft5,293
    • Ft4,704
    • Ft4,410
    • Ft5,293
    • Ft4,704
    • Ft4,704
    • Ft4,410
    • Ft4,116
    • Ft4,704
    • Ft5,881