Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/07/2021

    3 tygodnie oczekiwania i to przybył do Nowej Zelandii przed spodziewanym czasem dostawy lol, nawet nie zapytałem sprzedającego, tbh po prostu zapłaciłem i czekałem, a kiedy czekałem, czytałem wszystkie recenzje na ten temat i mogę szczerze powiedzieć, Wystarczy być cierpliwym i przedmiot może pojawić się przed datą dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Najlepsza kamera konsumpcyjna 360 na rynku. Niesamowite oprogramowanie, najwyższej klasy aplikacje i wyjątkowy sprzęt. To jest prawdziwe doświadczenie 360! Super polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Wszystko w jednym....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Wsparcie jest okropne. Kamera przyszła z zadrapaniami. Minęło prawie miesiąc, a wsparcie tego nie rozwiąże. Aby wymienić obiektyw kosztuje 99 USD + dostawy plus podatki, a oferują mniej niż 40 euro. Idioci. Unikać jeśli można

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Simply the best 360 camera in this price range. A must have if you want to shoot 360°.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Dobry produkt nowy produkt w bardzo dobrych cenach, dobry czas dostawy, nieodpowiedni czas wysyłki do dostawy, czas dostawy 22 dni, czas wysyłki 15 dni....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Bardzo dobry aparat. Każdy musi ją mieć. Ale hukgood serwis bardzo zły. Wysłane dopiero po dwóch miesiącach. Zamówione z linią priorytetową, ale wysłane przez linię priorytetową!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Wygląda bardzo dobrze. Przetestuję go jak najszybciej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Prodotto ottimo, peccato che hanno sbagliato la città di destinazione e ho dovuto andare a prendere il pacco nella sede del corriere.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Cóż, to przyszło dość szybko. Wygląda ładnie teraz muszę zobaczyć jak się tym bawić :) Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,033
    • Ft8,481
    • Ft6,445
    • Ft32,700
    • Ft8,481
    • Ft5,088
    • Ft13,572
    • Ft4,069
    • Ft8,142
    • Ft23,753
    • Ft3,344
    • Ft8,821
    • Ft2,712
    • Ft23,256
    • Ft37,667
    • Ft8,608
    • Ft12,646
    • Ft7,093