Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2020

    Witam wszystkich moich drogich przyjaciół z Banggood.... Cóż, niewiele można powiedzieć o Insta360 ONE R Twin Edition Camera 4K i 360°, ponieważ jest to WYJĄTKNY, dla mnie jest to najlepsza kamera Action Cam na rynku w tej chwili. FANTASTICS również jego APP dla smartfonów i oprogramowania komputerowego. Osobiście używam go od kilku dni i jest absolutnie fantastyczny i uważam, że jest bardzo dobry, więc, Gorąco polecam, aby kupić ten Insta360 ONE R Twin Edition Camera 4K i 360° i jestem pewien, że pozostaniesz bardzo entuzjastyczny, jak pozostał.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Spektakularne 360 stopni znacznie lepsze niż Insta360 jeden x znacznie bardziej szczegółowe zdjęcia i z HDR. Nowa aplikacja powoduje skutki paniki z nowymi szablonami. Naprawdę wielkie dzięki Insta360!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Świetny aparat bardzo mały! Mniejszy niż jakikolwiek inny GoPro kochać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Czołowa Fantastyka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Sehr zufrieden, pünktlich geliefert und Ware in einwandfreiem Zustand. 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RuiVIP3
    PT
    16/07/2020

    Jakość w cenie nie zajmuje tylko 5 gwiazdek, ponieważ p cena całkowitego pakietu trzech sztuk (mod 1 Leica w cenie) jest zbyt rozciągnięta. Dla mnie najlepsza jest ta z edycji Twin, ponieważ pozwala ci na kamerę go pro i 360 stopni w cenie go pro. Po prostu świetnie. Muszę też podziękować Banggoodowi. Zakup wykonany na 06/16/, a aparat mam w rękach dzisiaj na 07/16/. Żadnych kłopotów i zwyczajów. Zawsze wybieraj linię priorytetową. I zawiadom PayPala. To najlepsza rada. Jeśli w lewo, góra! Taniej niż na samej Insta 360.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Wszystko było idealne, zamknięte pudełko, ten statyw, który już miałem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Niesamowite!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Dostałem go tydzień po złożeniu zamówienia. Pakiet oznaczał również niską kwotę zapłaciliśmy mały podatek :) ✌️

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Very very good.. the price is incredible. The action cam has a lot of features and functions. I'm very happy :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 213
    • Ft32 760
    • Ft89 739
    • Ft20 300
    • Ft25 637
    • Ft51 990
    • Ft23 044
    • Ft30 265
    • Ft20 652
    • Ft12 105
    • Ft28 486
    • Ft21 272
    • Ft21 006
    • Ft8 322
    • Ft60 537
    • Ft7 594
    • Ft50 920
    • Ft15 413