Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/06/2021

    Po 3 miesiącach, w których zawsze przekładaliśmy dostawę, w końcu przybył!Produkt jest doskonały i nie zapłacił żadnego podatku celnego we Włoszech z wysyłką Europa. Insta360 przejść w 100% oryginalny do wszystkich, którzy kupią, podczas gdy produkt nie jest dostępny, polecam kupić tylko jeśli masz czas, ponieważ może to potrwać nawet 2 miesiące, chociaż teraz należy zacząć przybywać zapasów. Nadal kupię na Banggood, ale tylko jeśli się nie pospieszę, w końcu zaoszczędziłem 100 euro, więc warto było czekać. Od kiedy wysłali, musieli spędzić 15 dni na przyjazd, zamiast w 7 dni przybyło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Długo czekałem na aparat. Od marca do lipca. Nie dam się znowu nabrać na tę przygodę. Walić tego bangooda! A kamera nie jest zła dla swojego celu. Oczywiście gopro 7-8 będzie lepsze filmowanie, ale waga i rozmiar decydują o roli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Po trzech miesiącach otrzymany dzisiaj.E oryginał. Brak samo Stich nie było w pakiecie cierpliwość.il reszta wszystko ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Świetny aparat. Testuję to na filmy z podróży. To było niesamowite. Trzymaj z dala od źródła wody, bo nie była wodoodporna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    going to have much fun with this camera 😁

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Jedyną wadą jest to, że zamówiłem koniec marca i otrzymałem punkt pod koniec lipca...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Świetny pokój!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Three months waiting for delivery finally arrived I don't know how to tell you how I feel about the service. Let me tell you that I'm very disappointed, but it's still good to deliver the product.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Zatrzymany na 5 miesięcy. Udało się zamówić na Aliexpress. Nic od ciebie nie kupię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Kamera jest świetna! Ale dostawa od zamówienia trwała 4 miesiące!!! Teraz będę myślał 1000 razy, czy powinienem robić zakupy w tym sklepie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft41 260
    • Ft2 464
    • Ft4 935
    • Ft4 935
    • Ft4 580
    • Ft4 935
    • Ft4 935
    • Ft8 461
    • Ft7 402
    • Ft55 722
    • Ft3 170
    • Ft48 668
    • Ft9 872
    • Ft13 045
    • Ft3 661
    • Ft9 167
    • Ft189 017
    • Ft115 697