Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2020

    Ten przedmiot właśnie przyszedł. Wygląda na dobrą jakość. Dobra ekranizacja, sztywna kamera, jakość obrazu i zdjęcia jest wystarczająco dobra do mojego użytku. Światło kamery i jasność monitora działa dobrze. Ogniskowanie może być trudne, ponieważ nie zawsze jest łatwo dostosować odległość kamery do obiektu. Dobra jakość, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2020

    Doskonała wartość do zakupu pieniędzy. Wbudowany w ekran i 10m kabel sprawiają, że jest bardzo przydatny. Jest z magnesem, hakiem i prawym łącznikiem do głowy. Sugerowałoby 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Inskam 129 LCD Hand Held 4.3 Inch HD 1920*1080P Endoskop.Robi dokładnie to, co jest napisane na puszce.Bo to ekran LCD obraz działa najlepiej, gdy jest w określonej pozycji. Nie jest to jednak problem, ponieważ potrzeba karty pamięci. Więc na przykład, musiałem zobaczyć co jest wewnątrz mojego exshaustu zanim naciąć go, ale uzyskanie kamery dokładnie tam, gdzie chcesz, przytrzymując ekran pod odpowiednim kątem jest trudne. Ale jeśli naciśniesz rekord patrz lub wyszukaj Jak można (pokrywając jak najwięcej) wtedy można spojrzeć wstecz na to, co nagrałeś, ale można trzymać ekran dokładnie tam, gdzie chcesz, aby uzyskać naprawdę jasny obraz.Wspaniały zestaw zwłaszcza cena.Dobra robota Banggood 5*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Otrzymałem teraz, zrobię test połączenia działa idealnie. Dziękuję, podobało mi się idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Jakość definicji okna jest bardzo jasna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2020

    Great Digital 1080P Hand Held zdjęcia z kablem z 8 lampkami, które można przejrzeć lub rzucić silnik z samochodu. Użyłem go, aby upewnić się, że rurka chłodząca jest w silniku z zewnątrz 35hp, kiedy zmieniałem imperator, żebym mógł złożyć Niższy sprzęt płaci za siebie w jednej pracy, pracując, jeśli nie widać rurki z wodą tłokową pod lodówką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2020

    Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2020

    Świetny, mały lunet. Magnetyczne mocowanie sprawia, że ściany przy użyciu łańcucha kulowego są łatwym zadaniem, ponieważ pozwala zobaczyć wewnątrz ściany, aby znaleźć łańcuch kulowy, który został zrzucony z góry i złapać go na bardzo łatwe połowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2020

    Za cenę, którą zapłaciłem, nikt nie mógł narzekać. Trochę niezręcznie jest używać kabla od kamery, ponieważ nie jest tak sztywny i nie idzie tam, gdzie chcesz. Poza tym, zdjęcie nie jest tak dobre, jak myślałem. To wszystko, co powiedziałem, jestem szczęśliwy i za cenę, którą zapłaciłem, było tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 147
    • Ft22 211
    • Ft39 000
    • Ft15 226
    • Ft18 768
    • Ft24 085
    • Ft23 171
    • Ft19 496
    • Ft11 253
    • Ft14 481
    • Ft8 604
    • Ft24 165
    • Ft16 437
    • Ft27 806
    • Ft16 682
    • Ft24 330
    • Ft22 840
    • Ft28 293