Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2018

    Cheap photo bag made from cheap materials, but, I hope, it's help to care my movie action camera as well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2017

    For someone with too many photography equipment a must have. instead of buying additional expensive camera bags, i use this to turn existing bags.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Świetny do przechowywania gogli DJI i Tango 2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2019

    Ideal to keep lenses etc in a suitcase while traveling or to make your favorite rucksack or backpack camera friendly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2019

    Produto excelente, resistente e acolchoado, comporta perfeitamente a câmera, lentes e demais acessórios, super recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2017

    Arrived a dy late, no problem there. product was a bit less shock absorbing than expected. Not tested but how it feels. Otherwise just as described.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Pozycja dokładnie taka jak opisano szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Duża cena & szybka wysyłka. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Dobrze, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 633
    • Ft9 198
    • Ft8 431
    • Ft2 652
    • Ft6 303
    • Ft9 955
    • Ft3 064
    • Ft6 635
    • Ft7 249
    • Ft5 746
    • Ft4 976
    • Ft8 478
    • Ft27 879
    • Ft13 523
    • Ft9 351
    • Ft15 830
    • Ft13 357
    • Ft19 166