Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(125)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(125)
    • 5 Star(115)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/06/2021

    For now, the watch looks excelente, good construction with the look of a more expensive watch. All functions seem to work without problems, very easy to connect to your phone. Accessory to shorten the bracelet was very useful. The best watch I have worn so far in this value range.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • danVIP2
    GB
    16/07/2021

    Apsolut genialny zestaw poszedłem po Silver z Blitzwolf pro, jak ten zegarek jest absolutnie niesamowity jest głośny, może zobaczyć twoje kroki prawidłowo, kiedy to śledzi trening i jak trzeba fizycznie wstać i chodzić nie można przecisnąć nadgarstkiem i zrobić krok, który Myśl była genialna, bo mam kilka opasek, gdzie możesz po prostu siedzieć i udawać, że zrobiłeś kroki w dzień, których nie możesz zrobić z tym zegarkiem. Ma ogromny głośnik pod taśmą i jest naprawdę głośny mogę dzwonić przez cały bluetooth mogę słuchać muzyki możesz robić zdjęcia rodzinie przez to, jak twój telefon jest na selfie statyd. Blitzwolf i bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Dobrej jakości ładnie wykonany zegarek. Na początku jest trochę ciężko, ale można się przyzwyczaić. Musiałem wydłubać oko z paska w moim przypadku. Narzędzie, które dostałem, było słabe, ale da się to załatwić. Nie dzwonisz do mnie, ale nie dajesz mi innych zawiadomień. Byłoby miło mieć automatyczną kontrolę jasności, jest dość słaby w świetle słonecznym!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Zegarki wyglądają super. Świetnie jest, że można samemu łatwo skrócić pasek. Najlepszy produkt za pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Dobry zegarek za jego pieniądze. Wszystkie obiecane funkcje działają dość dokładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Doskonały smartwatch. Jakość znacznie wyższa od ceny. Bardzo ładny i wytrzymały. Kilka opcji wyświetlania w APP.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Zegarek jest wytrzymały, ciężki i bardzo dobrej jakości. Cechy są typowe, zgodnie z opisem. Jest wyposażony w narzędzie do regulacji bransoletki do idealnego rozmiaru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Πολύ καλό για τα λεφτά του και ήρθε μεσα σε 12 μέρες από την αναχωρηση. Δουλεύει άψογα στα Ελληνικά μηνηματα και email και εχει καλό μενού. Το συνηστώ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Nienaganny! Właśnie zakładałem ładowanie, poprawiałem bransoletkę, łączył się z telefonem i używałem! Blitz Wolf prowadzi

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Sajgon dostał go w 9 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft9,945
    • Ft3,106
    • Ft9,945
    • Ft8,080
    • Ft10,850
    • Ft12,432
    • Ft3,728
    • Ft10,256
    • Ft11,189
    • Ft8,702