Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Jeszcze nie próbowałem i, szczerze mówiąc przez nas we Włoszech nie wolno robić fpv dalekiego zasięgu, ale mając tak wszechstronne, Potężny i programowalny system to marzenie, które zaledwie kilka miesięcy temu byłoby niewykonalne, zwłaszcza za te koszty. Do oceny nawet dla tych, którzy mają drogie modele lub nie chcą zaangażować się w powerbox ze wszystkimi budynkami.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Najlepszy nadajnik 2.4ghz z długim zasięgiem do 27 km, 350mW, 250hz i Pure rasa. Odbiornik jest mały i lekki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Fajny produkt! Już wypróbowany w moim Radioking tx18s, również kupiony na BG, i działa świetnie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Great system, excellent range and speed, but its all still beta for now

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Idzie świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Najlepszy pakiet nadajnika i odbiornika, który można dostać na długi zasięg. Pracuje z moim taranisem Q X7 i radiometrem tx16s

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Tylko, że BF 4.3 istnieje protokół Ghosta, zanim będziesz musiał się zgodzić na inne protokoły. Tryb LR nie działa dla mnie. Wsparcie IRC nie jest bardzo pomocne. Rzekomo istnieje firma BETA, aby rozwiązać problemy. 50ms pakiet ++ i spadek pakietów. Niestety musiałem również znaleźć RX zastępcze są całkowicie za drogie. Testy mojego zasięgu przeciwko ExpressLRS wykazują niewielką przewagę dla ExpressLRS. Nowe anteny SMD od Express to marzenie i więcej niż wystarczające do normalnego wyścigów i freestyle. I w LongRange Duch się przewraca. Za Atto dostanę 3 inne odbiorniki. Więc niestety zły zakup. LR nie jest możliwe i dla Freestyle zbyt drogie i z anteną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    W końcu przyjąłem! Żartuję, ponieważ ten produkt był ofiarą jego sukcesu, lub oczekiwań, jakie generował. Za wcześnie, by go przetestować, ale w każdym razie otrzymany w idealnym opakowaniu. Pakiet jest ostatecznie dość mały, ale wszystko jest tam. Wydałem wszystkie moje quady na CRSF, więc przetestuję go później, a może przejadę się na kilka nowych piratów tylko dla zabawy 😜

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Świetny moduł nadajnika! Wyświetlacz OLED jest czytelny na zewnątrz, nawet w słońcu. Pakiet zawiera 3 odbiorniki i anteny oraz kable, których potrzebujesz, gotowe do pracy. Przy pierwszym zasilaniu jego automatycznie w trybie wiązania, jak crossfire robi, co jest super pomocne, aby nie musieć naciskać malutki przycisk na zasilaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    For me it is the best system in the market, more range then i will ever need, super frendly support, light and smal components, fast and so on. It is just awesome!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 017
    • Ft58 932
    • Ft24 284
    • Ft7 316
    • Ft7 918
    • Ft7 681
    • Ft55 763
    • Ft30 415
    • Ft7 681
    • Ft8 552