Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/06/2019

    bonne qualité pour le prix je recommande 100% métal ! la clé est par contre moche.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2019

    conforme anúncio, não tratei mais parece ser de qualidade, só a embalagem q achei frágil por conter peças pequenas do reto ok conforme prazo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Kupiłem 2 klucze są różne, więc dobrze, używany w moim motorowerze w deszczu, teraz klucz idzie ciężko, naprawdę muszę spryskać olej tam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Praca świetna, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Nie próbowałem, ale wygląda dobrze i nie podoba mi się fakt, że kabel połączeniowy był za krótki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Dobra jakość i bardzo ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Wygląda ok, nie testowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2017

    Received my Switch today and was very pleased with the quality and speed in which shipping got it to me, only 8 days. Item is just as shown and advertised on BG's site. One thing I liked was the light blue keys, the original keys were the typical black. This key switch is much nicer than the original in my Samlor and much tighter response and feels really good. I'll be changing them tomorrow. Anyway, I'm really impressed with BG's service so far, quick processing and shipping times are very pleasing, Thank you much...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2019

    Great key switch. Used this in a little toy for my son. There are various types of switches that control LED's and a vibrating motor. Fun for toddlers.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$13.85
    • US$11.54
    • US$8.07
    • US$16.16
    • US$12.99
    • US$11.54
    • US$10.38
    • US$18.69
    • US$9.23
    • US$8.07
    • US$59.99
    • US$9.23
    • US$13.85
    • US$65.40
    • US$54.04
    • US$40.41
    • US$8.99