Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/03/2019

    the roll up piano is working well, all the piano keys are working.. the shipping is pretty fast and only takes 10 days from china to Indonesia..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2019

    At the moment everything Well. Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2019

    Пришло быстро... Но... во первых будте готовы раскошелиться на переходник на обычный штекер розетки либо зарядное от USB .Во вторых - при выборе почтальона не выбирайте DHL. вымогают деньги. Прислали письмо, мол либо я произвожу все операции с таможней через них, либо они отсылают товар обратно как не востребованный. заплатил 20 евро за растаможку и 46 евро DHL за якобы их работу.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2016

    I have connected to the pc and use Synthesia as software, works great. sound is great you can play both hands without problems... -1 Star for the european electric plug adapter this is not safe! needs to be improved.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2016

    Très bon produit. Il est arrivé en 13 jours bien que le numéro de suivi ne fonctionne pas. Je n'ai pas payé les frais de douane (ce que j'ai pu lire dans certains commentaires). Muni d'une sacoche il est pratique a transporté. Cela ne remplacera pas un vrai piano mais il est très utile pour dépanner si on a pas de piano sous la main. Il n'est évidemment pas fait pour du travail de précision (notamment les morceaux qui demandent de la rapidité d’exécution). On doit appuyer assez lourdement sur les touches. Dernière chose, les sons ont tendance à se répéter si l'attaque n'est pas assez franche ( ce qui explique pourquoi la pianiste articule excessivement les doigts dans la vidéo de démonstration). On peut faire des accords ( certains le demandaient dans les commentaires) C'est un produit que je recommande toutefois pour des personnes débutantes ou pour dépannage.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2018

    I’ve received the product today so satisfied with banggood. My only problem is that I couldn’t find how can I avoid the keys to repeat the note instead of sustain. I do not want to use the peddal all the time and the only problem is with just a slice move the note is heard again. I would like to know if there is a way to avoid it. Tnx 🤗

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2015

    After a lot of doubts I bought this piano. And I must say: the sound is better than I expected. And there are a lot of sounds to produice with this device. You do need to use the pedal to make the sound continu. And of course this is not a real piano. You should get used to touch it the right way. The only negative thing I can name is: the manual is in Chinese with some English words. So for example the content of chapter 9 is a great mystery to me. But with trial and error everbody will manage to figure out all the different options this device has.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2015

    I received all the tracking no. But can not track. I was in Hong Kong but the tracking is in Singapore speed post. I call up they do not have any recorded. My tracking no. Is EC416972115SG. The China EMS is no record too. Thanks!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2020

    Dźwięk tego pianina jest naprawdę profesjonalny. Łatwy do ukrycia, z powodu gumowej klawiatury. Klucze są jednak nieco mniej reagują, jeśli lekko naciskają. Czasami, jeśli naciśniemy mocniej, grają nutę dwa razy. Ale to wszystko zależy od nauki gry. Bardzo łatwy do podłączenia jako klawiatura MIDI przez USB. Ładowarka nie jest jodła dla UE. Potrzebuje prostego adaptera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Bardzo długo, aby dotrzeć gniazdo nie jest gniazdem europejskim więc trzeba kupić adapter dotyk jest trochę dziwny czasami nuty są podwojone dźwięk jest prawidłowy guma wygląda dobrej jakości Kiedy nie możesz zabrać pianina ze sobą. To dobry kompromis, być zdolnym do pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 980
    • Ft13 455
    • Ft47 421
    • Ft26 272
    • Ft126 760
    • Ft46 030
    • Ft72 405
    • Ft70 543
    • Ft57 360
    • Ft8 504
    • Ft8 328
    • Ft28 836
    • Ft7 130
    • Ft7 174
    • Ft12 208
    • Ft11 468
    • Ft18 422
    • Ft6 085