Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Zaskakująco mniejszy niż oczekiwano, wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RBKVIP5
    DK
    07/03/2021

    Działa dobrze i mało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Ładowarka lipo usb c. Idzie dobrze. Proste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Mam tą małą ładowarką, postanowiłam kupić jedną, kiedy ją dostałam i tak mi się spodobała. Tylko jedna rzecz byłaby dobra, gdyby miała więcej opcji, takich jak 1A 1.5A 2.0A 2.5A 3A zamiast 1A 2A 3A 6A naprawdę nie wiem o 6A nie myśl, że możesz korzystać z tej funkcji tylko od kabla typu C Obsługuje 3A do zasilania tej ładowarki Lipo powinno wyjąć funkcję 6A i umieścić 1A 1.5A 2.A 2.5A 3A byłoby super inaczej, że ta ładowarka Lipo tak mała może włożyć do kieszeni i wziąć ją na chodzie jest moc, aby uzyskać 3A, aby naładować lipy, weź kilka i naładuj kilka liposu jednocześnie i zaoszczędzisz czas na zmianę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Bardzo małe urządzenie okazało się, że dwie pudełka zapałek wielkości, są większe. Ładowałem się do 4S akumulator шуруповерта, rodzimy ładowanie okropne, nie będzie ważyć nic ((.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Ładowarka jest super, balansuje na 4. Na początku 17v na komórkę, ale po pewnym użyciu wysiadł i zaczął ładować do 4,25v. Martwiłem się i przestałem go używać. Dowiedziałem się, że jest to normalne po około 100 ładowaniach i odświeżaniu firmware przez aplikację isdt naprawiła wszystkie problemy. Wystarczy otworzyć aplikację i kliknąć flash firmware i potwierdzić. Bardzo łatwy w użyciu i dobry, niewiele ciepła pochodzi z niego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Niesamowita mała ładowarka. Bardzo kompaktowy i funkcjonalny. Wejście USB C jest niesamowite, chociaż będziesz potrzebował przyzwoitego powerbanka, jeśli chcesz ładować akumulator szybko całkowicie przenośny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Ciężko ocenić po kilku tygodniach użytkowania, ale wygląda na to, że to dobra cena. Nic specjalnego, ale po prostu działa, i jest super przenośny, idealny do lekkich podróży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    To jest druga ładowarka Lipo, którą kupiłem po zakupie pierwszej musiałem kupić drugą, tak małą i lekką wagę, moje kluczyki są cięższe niż ten mały facet, Miłość to może uzyskać moc z powerbanków, które mają wyjście 3.0A do zasilania ta ładowarka działa świetnie i całkiem cholernie szybko ładowarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Bardzo szybka dostawa!! Działa bardzo dobrze z powerbankiem lub podnośnikiem od 5v do 20v przy wejściu. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 855
    • Ft4 983
    • Ft8 938
    • Ft14 115
    • Ft28 551
    • Ft11 393
    • Ft10 480
    • Ft44 439
    • Ft24 355
    • Ft32 048
    • Ft10 585
    • Ft13 588
    • Ft16 955
    • Ft31 690
    • Ft14 242
    • Ft15 308
    • Ft36 688
    • Ft8 155